Zoque.Forum
»
arshiv.com blog
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen Karanlık
02.02.2005 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
neo_neuro
on
02.02.2005
|
|
Re: arshiv.com blog
Unreal bence sağ kolonda yer alan kutular tamam ancak başlıkların ve içeriklerin yer aldığı sağ kolonda her bir başlığın bir kutunun içinde olması hepsinin birbirinden kopuk ve havada görünmesine neden oluyor. Okunulabilirliği de bir miktar azalttığını düşünüyorum. Bence sağ tarafta o kutular olmasa daha güzel olurmuş
![]() Ellerine sağlık |
|
Gönderen
Bounce
on
02.02.2005
|
|
kahverengiyi başka bir renkle değiştir derim ben.
bir süre sonra kötü bir duygu yaratıyor okurken. daha hafif bir renk olabilir diyorum. bide soru işaretleri yerine herhangi başka bir bullet kullansan daha iyi olur. bunun dışında sade ve güzel. ellerine sağlık |
|
Gönderen
omr
on
02.02.2005
|
|
SoulTip scrollbarı aşağıya çekince yukarılarda çıkıyor.Aynı sorun benim de başıma gelmişti Soultip-HTML 4.01 buradan düzeltilebilir.
Kolay Gelsin. |
|
Gönderen
Karanlık
on
02.02.2005
|
|
Yorumlarınız doğrultusunda çeşitli değişiklikler yaptım. Yorumları için tüm arkadaşlara teşekkürler...
Şuanki güncel hali : www.arshiv.com/blog Başlığa sonradan bakanlar için ne hakkında konuştuğumuzu anlayabilmeleri açısından eski halinide buraya tasidim : www.arshiv.com/blog2 |
|
Mesaj UnreaL tarafından 03.02.2005 (19:05) yeniden düzenlendi..
Açıklama: url düzeltmesi
|
Zoque'a hoşgeldiniz!