|
Gönderen muscol
04.02.2005 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
ajemix
on
04.02.2005
|
|
Re: Nusret Çolpan ve Minyatür
Nusret Colpan`in hakkinda olan sayfadaki width biraz daha dusurebilir. Zira tam scrollbara giriyor. (IE 6)
Ayriyetten anasayfa kaydirma cubugu kaldirilabiliecek sekilde biraz daha kucultulmeli die dusunuyorum. iframe de acildiginda pek rahat olmuyor 2 kaydirma cubugu bence.. Resimleride kendine ait bir server a tasiman tasarinin tam anlamiyla calismasi icin gerekli, bazi resimlere ulasilamiyor. Gayet basarili bir calisma olmus eline saglik... |
|
Gönderen
erguven
on
04.02.2005
|
|
* Menü üzerinde dolaşırken yukarıda beliren silik resimler bence kalitesiz olmuş.
* Menüdeki "i" karakteri için bir çözüm bul bence... (çok detay olabilir belki ama...) * Birde colpan_tr.htm sayfasının kenar boşlukları daha iyi ayarlanmalı. Sağ tarafta scroll bar' a yapışmış gibi duruyor. (@ajemix bahsetmiş... sonradan gördüm.) Eline sağlık. |
|
Mesaj Ftherg tarafından 04.02.2005 (14:14) yeniden düzenlendi..
Açıklama: düzeltme
|
|
Gönderen
hiGS
on
04.02.2005
|
|
[+] Ellerine sağlık geçen seneki çalışmandan hatırlıyorum babanın minyatür sanatcısı olduğunu..
[+]Öncelikle dış scroll'ada içerdeki kullandığın CSS yi uygulayabilirsin yani oda yeşil tonlarında birşey olması güzel olabilir.. [+] Türkçe kullanımına biraz dikkat etmek daha mantık lı olabilir (sehir-şehir , tiklayin-tıklayın) gibi.. [+] Dünya minyatürlerinden newyork minyatürü açılmıyor.. [+] Bide not'ların yazıldığı table'ın arkaalanı beyaz olmuş belkide fark edilmesi için öyle yaptın ama sadece gereksiz göze çarpış gibi geliyor bana. [+]Nusret Çolpan kimdir'de margin-right 0 duruyor..Ona biraz boşluk vermek iyi olacaktır. Ellerine sağlık.. |
|
Gönderen
sahip
on
04.02.2005
|
|
Evet , ne zamandır gördüğüm en güzel sitelerden biri olmuş. Gerçekten eline sağlık.
- kısa zamanda bir domain alarak ordan yayınlamanız dah hoş olacaktır. böyle güzel bir siteye yazık olmasın. + babanın da ellerine sağlık çok güzel eserler onlar , tebrik etmek bile az kalır ... harika şeyler tüm kalbimle tebrik ederim , böyle eserler ve bunları internet ile bizlere ulaştırdığınız için . sağolasınız |
|
Gönderen
oky
on
04.02.2005
|
|
+ pattern arkaplana gölgeli table gitmemiş.
+ scroll bar sorunu Firefox'da da var. + background renk bakımından site ile uyumlu değil bu eksileri haricinde ben beğendim. umarım babanın adını alıp kendi hostunda site yaparsın en kısa zamanda. (edit: saniye farkla bu dileği sahip dile getirmiş. sabah da ben aynı şekilde Google başlığında sahipten hızlı davranmıştım. ödeştik.) ![]() kolay gelsin. |
|
Gönderen
muscol
on
04.02.2005
|
|
+ Sayfada scroll bar olmamalı
+ ana menüde i ler gözükmüyor + Background ne renk olmalı? + Menüdeki resimlerin kalitesiz olması flash dosyasının boyut kaygısından kaynaklanıyordu.. + bitmiş hali türkçe karakterlerle olacak. + daha amma çok yapacak iş varmış allahtan mutfaktayız henüz... Babamın resimlerine gelince onların büyük boyutlarını upload etmedim aslında onların görülmesi lazım... sağolun arkadaşlar.. |
|
Gönderen
Serenity+H
on
05.02.2005
|
|
Tasarım harika olmuş, eliniz sağlık.
Minyatür sanatı çok önemli sanat dallarımızdan. Osmanlıyı hatırlatması da ayrı bir güzellik. site çok güzel tasarlanmış, bir iki öneride bulunmak istiyorum. Keşke ortada öyle dar bir alanda değilde en azından 500 w. genişliğinde bir alanda çalışsaydınız. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum. |
|
Mesaj Serenity+H tarafından 05.02.2005 (22:40) yeniden düzenlendi..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!