Zoque.Forum
»
[Acil Yardım]TC Online
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen Esquivo
12.02.2005 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
oxigen
on
12.02.2005
|
|
Re: [Acil Yardım]TC Online
giriş tek kelimeyle kötü. başkalarını bilmem ama açıkcası ben girişteki resmi beğenmedim. neden dersen, resim okdar karışık ki "giriş" yazısını göremedim bile. çok dikkatli bakmadığın sürece görünmüyor.
2. sayfadaki kapılardan çıkan ışıklar bende normal. ama açıkcası bunuda beğenmedim desem yalan olmaz neden diye sorarsa, navigasyon çok uğraştırıyor adamı. eğer başlangıç. seviyesindeki bir kullanıcı siteye girerse zaten ilk sayfadan buraya geçmesi şans olur ama burdada yapabileceği pek bişey yok. yani adamın göreceği sadece resim, orda navigasyon göremez.biyografi sayfasındaki background yüksek çözünürlükte (1152*864) tekrar ediyor, bence onu sabit tutmalısın. aynısı diğer iç sayfalar içinde geçerli tabii. yada popup olarak açtır. sitenin tek iyi yanını söylemek gerekirse, derinliği güzel ayarlamışsın. * bunlar tamamen benim fikirlerim ![]() |
|
Gönderen
fatihunal
on
12.02.2005
|
|
Giriş yazısı hiç ama hiç gözükmüyor. Bayağı aradım
![]() Resimler kötü. (Çözünürlük ve okunabilirlik) Çok fazla slice var ve resimlerin boyutları çok büyük sayfa çok geç açılıyor, 56k kullananları da düşünmek lazım. Sayfada bir bütünlük yok. Ama güzel bir fikir hastane olayı ![]() Hastane olayı biraz daha geliştirilirse güzel olur. |
|
Gönderen
Esquivo
on
12.02.2005
|
|
tşk
![]() 1-çözünürlük ve okunabilirliği Photoshop ( imageready) den düzeltemiyorum bence de kalite bozuluyor yani save optimized kısmından sayfayı kaydedince otomatik olarak sanki herşeyi kendi ayarlıyor önerileriniz lütfen, 2-slicelar azaltılacak ok 3-giriş yazısısını zor bulmanızın nedeni tam olarak nedir bende rahat gözüküyor belkide monitorumun renk ışık ayarlarıyla ilgilidir sizin nasıl gordugunuzu nasıl anlayabilirim bu konuda da yardım ![]() 4-resimlerin boyutları kücüldükce zaten ulaşamadığımız cozunurluk ve kalite tamamen gidecek ??? 5-bütünlüğü sizce bozan nedir 6- bu siteyi flashla yapsam daha mı uygun olurdu yukardaki tüm soruların cevabına kısaca "flash" diyebilir miyiz? saygılar |
|
Gönderen
cagdascitir
on
12.02.2005
|
|
|
Alıntı:
*fikir olarak gayet hoş, bana daha önce gezdiğim,yıkık bir hastanenin içini gösteren bir flash sitesini anımasttı. *'giriş' yazısı kesinlikle görünmüyor.bunun ekranın renk ayarlarıyla pek alakası olduğunu düşünmüyorum,giriş yazısının rengini değiştirerek sonuca varabilirsin belki. ilk girdiğimde siteye sadece bir imaj koydun sandım açıkcası.''under construction'' olan siteler gibi. *ışık olayı benim hoşuma gitti(eğer ki kullanıcı siteye girmeyi başarabilirse ama bu sefer menüyü bulması hakikaten meşaketli oluyor,insanı gerçekten zorluyor,kullanım rahatlığı bakımından çok zayıf bir site olmuş bu yüzden,buna da bir çözüm yolu bulmalısın.Örneğin hastanelerde bir kliniğin kapısının yanında o kliniğin ismi yazar bir tabelada.Burdan yola çıkabilirsin.*kolay gelsin. |
|
|
Gönderen
Esquivo
on
14.02.2005
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!