|
Gönderen
gravity
on
20.04.2005
|
|
Re: Eleştiri alabilir miyim?
@Atilla1 aynen katılıyorum sitede ciddi bir konsept sorunu var ki bu en başta ismin daha önce gayet popüler olan bir sitenin aynısı olması.
site başındaki "yeni kız ya da erkek arkadaş edinip hoşça vakit geçirmek için tasarlanmıştır." yazısının ardından ilk sayfada hidrojenli motosiklet haberi, sertab erener albüm tanıtımı ve grafik Tasarımcı Stajyer arayan bir iş ilanı görüyoruz. Buradan ayrı ayrı 4 site çıkartırsın ama 4'ünü birden yapayım dersen hiçbiri olmaz. logo tasarımında bir fikir yakalamışsın, arkadaşlık ve şeytan figürü güzel bir site karakteri yaratabilirdi, ama bunun üzerine gitme cesaretini göstermek ve "site budur kardeşim canı isteyen takılsın" demek lazım. Buradaki olay "tamam çok abartmayalım, beğenmezseniz sizin için şu da var, bu da var.." şeklinde bir çekingenlik... Bunu da siteye üye alımındaki hantallıkla iyice zorlaştırıyorsun. Ha birde en önemlisi açtığın konu post'unda içerik yazmamandan ve yazılanlara hiç cevap vermemenden bunun bir fikir sorma değil sadece bir reklam yapma amaçlı açılmış bir başlık olduğunu anlıyorum, yanlış anladıysam lütfen düzelt?.. |
|
Mesaj gravity tarafından 20.04.2005 (09:17) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
heady
on
20.04.2005
|
|
|
Alıntı:
|
|
|
Gönderen
a.bingor
on
25.04.2005
|
|
|
Alıntı:
Bir tek buna cevap verebilirim. Yanlış anladığın için düzeltmek adına yazıyorum. Eleştrilerden bir kaç tanesinin bana faydası oldu, bazıları ise sadece enter. hepsine cevap verirsem ortalığın karışması muhtemel o yüzden sadece eleştiri topluyorum. reklam yapmak adına kulanabileceğim çok kapsamlı mecralarım var, onun için bu düşüncende yanılıyorsun. Sanırım yanlış anlamış olduğunu düzeltebildim yada her sen beni anladın işte ![]() |
|
|
Gönderen
heady
on
25.04.2005
|
|
Eleştirilere cevap vermek tercih edilmiyorsa, en azından "dikkate alacağım, teşekkürler" gibi bir el sallansa eleştirenler eleştiriye sunan kişinin ilgilenip ilgilenmediğini anlayabilir. Maalesef yüzyüze değiliz, o yüzden varlığımızı bir şekilde göstermemiz gerekiyor. Okuyup okuyup susmak, eleştirmek için vakit ayıranları kırabilir. Sonuçta kimse eleştirmeye mecbur değil
![]() |
|
Gönderen
a.bingor
on
25.04.2005
|
|
Sevgili heady
beni değil nacizane yaptığım bi işi eleştrilmesini istemiştim ![]() sanırım herkes her dakika burada olamıyor, kimse kırılmaz ben cevap verene kadar, gereken kişilere de ben özelden cevap verebilirim. Sende eleştiri yaparsan ( site hakkında ) eğer uygunsa sana da cevap veririm teşekkür ederim vs. bak böyle sen bana ben sana olay kopuyoooorrr gidiyor... |
|
Gönderen
emremer
on
08.05.2005
|
||
|
nedense arkadaşın başkaları üzerinden birşeyler yapms alışkanlığı var.
www.alexa.com da Mynet kısmında (aynen hatırlamıyorum ama) şuna benzer birşey vardı Alıntı:
arada bir kendi imzanı da oku Alıntı:
|
||
|
Mesaj emremer tarafından 08.05.2005 (04:08) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
a.bingor
on
09.05.2005
|
|
emremer konuya ortdan mı girdin
![]() sadece site için eleştri istedim ... ha yok yazayım bişiler mesaj sayıma artsın istiyorsan, al sana bir firsat daha İmzamı değiştirme zamanı geldi sanırım ... Şöyle yapalım Ne zaman adam oluruz Konu dışına çıkıp birilerine söz düellosuna davet etmediğimiz zaman ![]() |
|
Gönderen
a.bingor
on
09.05.2005
|
|
Neyse gerçekten siteyi ( ama gerçekten siteyi ) eleştrirenlere teşekkürler
konsept konusu bayağı zihini açtı, doğru bir tespit idi... Toparlamaya çalışacağım.. Konu site eleştirisi dışına çıkmaya başladı. Başka cevap vermesseniz iyi olur... |
Zoque'a hoşgeldiniz!