|
Gönderen meteryus
07.01.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
scriptmonster
on
08.01.2006
|
|
Re: www.yuklem.com
ilk bakışta güzel göründü bana. ama isimle içerik nüansı var gibi
|
|
Gönderen
e-XPLoDeR
on
08.01.2006
|
|
Tasarım iyi sayılabilir en azından diğer Türkçe "download" sitelerine göre.
Ama orta kısım sanki bir haber sitesini andırıyor. Orta kısım için yan yana iki tablo açılabilir ve onun içerisine editörün seçimi vs. gibi bloklar konulabilir. Başarılar diliyorum... |
|
Gönderen
xuma
on
08.01.2006
|
|
Merhaba,
icerik ve adres gercekten biraz uyumsuz olmus.Acikcasi bir edebiyat sitesi havasi verdi adresi gordugumde ancak cok farkli bir alan da bir calisma cikti karsima.Ama site oldukca sade ve guzel daginik degil.Senin sitenle ayni katagoride olan inndir.com var tasarim ve icerik yonetim olarak sanirim daha kaliteli bir is ortaya koymussun.. Saygilar.. |
|
Gönderen
FikretAkın
on
08.01.2006
|
|
Bence hoş ve sade bi tasarım olmuş. Ancak domain biraz uyumsuz gibi geldi ama onuda slogan ile düzeltebilecegini düşünüyorum.
Saygılar.. |
|
Mesaj FikretAkın tarafından 08.01.2006 (15:53) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
meteryus
on
08.01.2006
|
|
logo konusunda daha önce de eleştiriler gelmişti, aslında bence fena değil ama biraz daha oynanması lazım sanırm.
Ayrıca şu isim ve içerik uyumsuzluğu meselesi baya kafamı kurcaladı doğrusu, dün akşam konuştuğum bir arkadaş ta yuklem.com yerine yuklen.com olabilir di demişti , açık söylemek gerekirse edebiyattan hiç anlamam , şu slogan meselesini düşünmeliyim biraz "yükleyin gitsin " gibi birşey uydurmalı oraya. Eğer ilginenen olursa yuklen.com hala boş )@drosera81 ; ne demek istediğini anlayamadım ?! @e-XPLoDeR ; Temel olarak düşüncem sadece bir download sitesi yapmak değil program hazırlıyanların kendi ürünlerini sunabilecekleri yorumlarını takip edip hitlerine bakabilecekleri bir sistem yapmak. Bu nedenle orta kısmın daha çok haber blogu gibi görünmesini ben istedim aslında, tasarım aşamasında görünmüyor ama sitede PHP, ASP gibi dillerle yazılmış programlar da olacak. |
Zoque'a hoşgeldiniz!