|
Gönderen oxigen
12.02.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
denizmakal
on
12.02.2006
|
|
Re: [aciktik.biz] online yemek sipariş sitesi
![]() 1-Sarı olarak işaretlediğim yerlerin aralıkları aynı değil, özellikle mi yaptın bilmiyorum ben sadece göstermek istedim 2-Yeşil olarak işaretlediğim çerçeveler için de şöyle düşünüyorum,Sanırım tek renk olsa yani ya kırmızı ya siyah olsa daha hoş olur gibi 3-Morla işaretlediğim 7-24... yeri nin rengi sırıtmış(bana öyle geldi) yani başka yerde kullanmadığından dolayı sanırım.. 4-Bir de scroll ların orada işaretlediğim yerde ise scrolları kırmızılı birşeyler yapabilirsen daha hoş maksadındandı.. Tasarım harika çok beyendim ellerine sağlık ![]() |
|
Gönderen
oxigen
on
12.02.2006
|
|
@Dnzmkl;
1- sarı işaretlediğin bölgeler background olarak kalcak, yani sağ sol eşit değil ama önemli değil zaten. 2- hmm, zaten tek kırmızı çerçeve ortadaki, sanırım değiştirmek gerekli 3- aslında ben onu yanıp sönen bi gif olarak düşünüyorum, hani neon lambalar vb. gibi, am arenk değiştirmek (kırmızı olabilir) daha iyi olur sanırım 4- scroll dediğin sanırım selectbox 'lar, zaten onlara stil eklicem CSS ile. yorumların için teşekkür ederim, gerçekten iyi oldu, gece yeni tasarımı yaparken dikkate alcam ![]() |
|
Gönderen
denizmakal
on
12.02.2006
|
|
Pardon bir yerini atlamıştım mavi çizgiyle çekmiş olduğum yerde de çerçeveler aynı hizaya oturmamış.
Editlemek istemedim gözden kaçmasın diye kusura bakmayın. Umarım istediğin gibi bir tasarım çıkar ortaya ellerine sağlık. |
|
Gönderen
meteryus
on
12.02.2006
|
|
Kırmızı çok mu parlamış ?! daha farklı bir renk olsa nasıl durur acaba. Bir de eğlenceli birşeyler yapmak istedim demişsin, gerçekten eğlenceli olmuş ismi duymam bile gülmeme sebep oldu
"aciktik.biz" anlam olarak da cuk diye oturmuş, tebrikler ![]() |
|
Gönderen
adoxus
on
12.02.2006
|
|
@meteryus, +1, kırmızı cidden parlak, -çokluğu- göz yoruyor.
@Dnzmkl, +1, #3, mavi de parlamış. Ayrıca yanıp sönen bişy olursa dikkati logodan oraya çeker. Şahsen yapma derim. Bana göre, - Yazı tipleri birbiriyle çok uyumsuz. Ayrı ayrı 5 tane yani. - Niye "Bizscore"? - Yukarıdaki şef gerçekten güzel de, aşağıda mutfaklar ve spetim de amcalar var, diğerlerinde çocuklardan cinaliye uzanan bi yelpaze var.. Bunlar da uyumsuz. - "Makarna pişire..." burdaki sarı da parlak. ![]() |
|
Gönderen
Passion
on
12.02.2006
|
|
|
Alıntı:
http://img47.imageshack.us/my.php?image=index9sa.jpg |
|