|
Gönderen kerem1905
22.06.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
e-XPLoDeR
on
22.06.2006
|
|
Re: BuyukKaptan.com | Görüşleriniz
Güzel olmuş. Sade ve hoş.
Ama "Anasayfa, Özgeçmiş" vs. bağlantılarının olduğu yer biraz daha "şatafatlı" olabilir. Yazı yerine iyi düzenlenmiş resimler konabilir oraya. Yorum yazısının yanındaki mavi renkte (0) ve altındaki "18 May 2006 tarihinde ekremaksoy tarafindan atildi." yazılarının renkleri ve fontu düzeltilmeli bence. Bir de "Büyük Kaptan Dersleri" başlığının üstünde bir yatay çizgi var. O hoş durmamış bence. Bunların dışında, site tamamen bittiğinde çok iyi olacağına eminim. Başarılar... |
|
Gönderen
metsatöll
on
22.06.2006
|
|
Türkce karakterleri göremiyorum, meta taglarin icerisinde charset=iso-8859-1" /> ingilizce kodu
Üst menüde ana sayfa, media, kariyer menüsünde link font rengi yerine aslinda bir background renk degisimi olabilir, font secimleri bana biraz itici gibi geldi. Sayfa icerisinden scroll sayfayi güzel göstermiyor, iframe yerine css frame kullanmani tavsiye ederim + renk secimleri ve sadeligi ön plana atmissin bu güzel olmus ![]() |
|
Gönderen
mrtksn
on
22.06.2006
|
|
iframe konusunda +1 ; ancak böyle aşağıa doğru uzaması elverişli sayfalarda boşu boşuna frame açılmasını yanlış buluyorum; neden mi?
çünkü bir sayfada 2 scroll fazla; yani bi farme in scrollu bir de sayfanın kendi scrollu olduğunda mesela fare tekeri ile scroll yapmak çok can sıkıcı bi hale geliveriyor. sayfayı darkcrow un verdiği örnekteki gibi yaparsan olur ama, sayfa yerinde durcak sadece içerik kaydırılacak. kariyer sayfasında firefoxt da büyük bi kayma var; media sayfasında sağ taraftaki büyük resim sırıtıyor, ona bi el atabilirsin bence. özgeçmiş sayfasındaki tablonun border ları bi tuhaf geldi bana :S onun dışında sade güzel bir işe benziyor, iyi çalışmalar. |
|
Gönderen
oky
on
22.06.2006
|
|
|
Alıntı:
font ve size konsepte uydurulduğunda image etkisi yapabiliyor ve birçok açıdan daha iyi oluyor. iframe konusu zaten tekrarlamayayım, kolay gelsin. |
|
|
Gönderen
CreaNext
on
22.06.2006
|
|
Yanlış Fontlar kullanılmış. (uyumsuz ve boyutta bir standart tutturursan iyi olur)
kontakt diye link yerine iletişim yapılabilir. her kelimeyide dilimize sokmamak lazım. iframe hizalaması ve kenarlık kullanılması yanlış, ve eğer sayfa içinde kullanıyosan scrool rengini değiştirebilirsin. türkçe karakter sorunu var. üst kısma biraz daha çalışabilirsin.. bide benden bi öneri times new roman ve benzeri fontlar kullanma... herşeye rağmen tecrübesi olmayan birisine göre iyi.. Başarılar Dilerim... |
|
Gönderen
kerem1905
on
23.06.2006
|
|
|
Alıntı:
times new roman nerden kullanmışım die baktım, galiba haberlerin altındaki ... tarafındna atıldı yazısını söylüyorsun. onların stilini belirlemedim daha. dediğim gibi bir nevi test yayını şu an, önerilerin, düşüncelerin için teşekkürler. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!