|
Gönderen yukku
15.08.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
yukku
on
15.08.2006
|
|
Re: BiDakika.Com
Ziyaret edip fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim.
"Çok karışık ve göz yoruyor" eleştirisini bi kaç kez aldım. Toplistlerin hepsinde dikey sıralama var. Bidakikada ise sadece anasayfada her kategoriden en çok tıklanan 7 site yatay sıralanıyor. Toplist mantığından biraz uzak bir site bu. En çok tıklananları sıralıyorum ki bu seçkin siteler arasında en çok beğenilenler hemen göze çarpsın ziyaretçilere biraz daha kolaylık olsun diye. Yinede bunu diğerleri gibi 1 sıra indi 2 sıra çıktı şeklinde yapmıyorum. Sıralamaları aşağı doğru yapsaydım diğerleri gibi bu seferde "çok klasik olmuş, diğerlerinden ne farkı var" eleştirisi gelirdi. Değişikliklere alışmak biraz zaman alıyor. |
|
Gönderen
metsatöll
on
15.08.2006
|
|
|
Alıntı:
Pek tabi yana siralama yapabilirsin ama, 12 farkli kategoriyi altalta dizip her siraya 7 link eklersen takip etmek zorlasir, ve sayfanin tipografisine eksi deger verir. Tabiki en son karari verecek olan sensin nasil olmasi gerektigi konusunda, ama eger bu sekilde tutacaksan en azindan takibi kolaylastirmak icin kategorilere bir sira farkli, diger sira farkli bir background rengi vermen gözün fazla yorulmasina engel olur. |
|
|
Gönderen
enesreyhan
on
16.08.2006
|
|
blog kategorisi olursa güzel olur bence... Kadın kategorisinin iconu cinsel öğeye yakın olmuş. Daha uygun bir şey yapılabilir bence.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!