Zoque.Forum
»
Tatildefteri.com tatil denince ilk akla gelen site yolunda....
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen s_e_y_ya_h
25.08.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
modela
on
25.08.2006
|
|
|
Re: Tatildefteri.com tatil denince ilk akla gelen site yolunda....
Alıntı:
![]() Birde açılan sayfaların üstteki resimlerinde çözünürlük sorunu var! saygı ile... |
|
|
Gönderen
yukku
on
31.10.2006
|
|
210kb boyutunda bir anasayfa çok büyük. Bu rakam %50 ufaltılmalı derim ben.
Okunabilirlik yüksek değil. Harf aralarını açmaya yarayan CSS kodlarından faydalanmanı öneririm. space-letter dı sanırım. Yurtiçi ve yurtdışı turlar bannerları hoş olmamış. Daha pastel renkler tercih edilebilir. Şimdilik bu kadar arkadaşın dediği gibi iddalı sloganlar için biraz erken. Kolay gelsin. |
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
01.11.2006
|
|
|
|
Gönderen
oky
on
01.11.2006
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
![]() @seyyah, siteye şöyle 1 metre mesafeden baktığımda fena değil ama yaklaşınca tüm foyası ortaya çıkıyor. arkaplan, menü, logo gibi öğelerin yerleşimi ve görünümleri gayet şık iken, içerik kutusu baştan savma düzenlenmiş gibi. bu da ister istemez template'ten bozma site görünümü ortaya koyuyor. o web 2.0 logosunu yapan birinin içerik kısmındaki banner'ları da yapmış olması bana çok ilginç geldi. tablolu tasarımlardan vazgeçmen dileğiyle.. |
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
tuncau
on
01.11.2006
|
|
|
Alıntı:
kolay gelsin. |
|
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
20.01.2008
|
|
Tasarım olarak herşey belki tam olarak görünmüyor ve siteyi açıp kapatıyorsunuz tam incelemiyorsunuz. Asıl Hedef bilgiyi amaçlayan bir site olmak şuan yayında bir çok tatil sitesi var ve hepsi sadece otel rezervasyonu komisyon sistemi ile çalışıyor. Ayrıca gezi yazılarındaki profesyonel yazar kadrosu, festivaller, Bu kadar Paket Tur, Tur Rehbeleri bölümleri ilk defa bir tatil sitesinde bir arada. Ve kısa zaman içerinde üyelik kısmı ile birlikte tatil hakkında ilk girilen site olacak. Tabii şu günlerde kurumsallaştırma çalışmaları devam ediyor.
|
|
Gönderen
oky
on
20.01.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
seyyah,
- sitenin buraya "taslak" halini ekliyorsun, - aradan 1 sene geçiyor, o arada sitenin içi doluyor, - sonra gelip 1 sene önce "taslak"a yaptığımız yorumlara "ama içine bakmıyosunuz" diye sitem ediyorsun? normal mi sence, diye bi şarkısı vardı vega'nın.. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
heady
on
21.01.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
site temel rengi mavi olarak seçilmiş ancak bana göre sıcak renklerden biri olmalıydı. Mavi soğuk ve resmi bir renk olduğu için sitenin gelişme hızını yavaşlatacaktır. Daha sıcak renkler kullanılması iyi bir fikir olabilir.
Genel olarak bir hizalama problemi var. Anasayfadaki 3 ana blokta hiç bir aralık bir birini tutmuyor. Ayrıca yazıları iki yana dayalı yapmak da iyi bir fikir gibi gelmedi; bu konuda bir formül üretmek gerekiyor... ya yazı karakterleri arasındaki aralıkta bir ayarlama yapılmalı ya da sola dayalı yapılmalı. Gezi yazılarını yazıların sahipleri mi yazıyor bilmiyorum ama bazen paragraf kullanılmış bazen kullanılmamış... rahatsız edici geldi bana. Tabi bir de yazılarda kullanılan fotoğrafların konumlandırmalarında da sorun var; yazılar fotoğrafların üst kenarından başlamalı ortasından değil. Elinize sağlık. Kolay gelsin... |
|||||||||||||||||||||
![]() |
| Etiketler |
| yolunda , site , gelen , akla , ilk , denince , tatil , tatildeftericom |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi |