»
Graphixel I Kişisel Site
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Graphixel I Kişisel Site
Hep yarım yamalak bıraktığım işimi bu defa tamamlayayım istiyorum. Genel olarak her zamanki gibi kolay kullanılabilir ve güncellenebilir bir site olmasını hedefledim. Yaptığım işleri ön planda sunmak ve bu arada neler yapıyorum haberlerini vereyim istedim. Beğenmeniz dileğiyle...
|
|
|
Gönderen
Sercotec
on
16.10.2006
|
|
Re: Graphixel I Kişisel Site
Bülent,
Benim şu anki siteyi yapmadan önce yaptığım 13 tasarımdan birine benziyor (tatmin anlamında). Eğer vaktin yoksa birşey diyemem ama senin de bu tasarımda birşeylerin eksik olduğunu düşündüğünü tahmin ediyorum. Bana kalsa bunu komple eskiz klasörüne koyup kendini çok daha iyi yansıtacak bir başka tarz denerdim. İstanbuldan Sevgiler... |
|
Gönderen
doubt
on
17.10.2006
|
|
@Sercotec
Bu mesajını okumadan once yani bugün bu siteyi bu haliyle bitiremeyeceğimi farkettim ve yeni bir tasarıma başladım. Daha sadece ve showcase tadında birşey. Anladım ki ne öyle sürekli haber felan yazabilirim ne de blog tutabilirim Yeni halini www.graphixel.com adresinden görebilirsiniz. |
|
Gönderen
fatihcaylak
on
18.10.2006
|
|
Alt kısımda 1 px kadar bir kayma mı var yoksa ben notebook'tan baktığım için mi öyle görüyorum?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!