|
Gönderen doubt
15.09.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
cgencer
on
15.09.2006
|
|
Re: Graphixel I Kişisel Site
fena değil, ama sende hep bir gül kurusu, uçuk sarı, pembe tonlar görüyorum. gözüm sayfada kontrast alanlar aradı; o da sadece imajda var olduğundan lokal kalıyor, bütün sayfada denge yaratabielcek bir kontrastlık olamıyor. bence en alttaki pembe çizgi gereksiz kalmış. imajdaki o grunge havayı yazı bloklarında da deam ettirsen hoş olabilirmiş. başlıklar ve navigasyon tipografin biraz silik kalıyor; insanın 2. kez bakmasına gerek oluyor.
|
|
Gönderen
doubt
on
15.09.2006
|
|
Sanırım metin alanındaki görsellerin eklenmesiyle aradığın dengeyi bulacaksın
Renk konusunda gelince seviyorum bu renkleri ne yapayım ![]() Navigasyon için bir başka arkadaşımdan da benzer bir uyarı aldım, elden geçirmek farz oldu Yorumun için teşekkürler ![]() |
|
Gönderen
omerbalyali
on
15.09.2006
|
|
Ellerine sağlık Bülent abi. Yalnız biraz logoya takıldım, fontun bazı yerlerindeki inceliği ve anti-alias sebebiyle pek kaliteli durmuyor. Bana kalırsa koyu gri yaparsan daha belirgin olacaktır. Pixelfont ile yazılmış Bülent İnce Portfolyo alt başlığı da daha koyu olsa daha iyi olur, kontrast sorunu var altbaşlıkta özellikle.
|
|
Gönderen
La Haine
on
15.09.2006
|
|
eline saglik bulent..
{*} tablelar'in sol tarafi da, sag bolumdeki gorsel'den izler tasisa nasil olur? ornegin, yaptigin boya damlalari'nin; oraya da 'sicramis olmasi' hos olmaz mi? (tabii table'in altinda kalicak sekilde soyluyorum) {*} 'bulent ince portfolyo'daki fontla aranda manevi bir bag yoksa, farkli piksel fontlardan bir kac deneme daha yapabilirsin derim.. onerim, I harfi'nin; ' I ' degil de, ' l ' turunde olmasidir.. {*} bir de 'bulent ince portfolyo' ile menu'yu olusturan fontlar'ın ayni olmasi, ne kadar isabetli bir karar bilemiyorum.. {*} menu'yu, ust ve alt kisimlarindan ayiran'in, sadece bir ton olusuna, farkli bir alternatif getirilebilir.. {*} son olarak, 'graphixel', top'la/table arasina sikismis gibi biraz (rahatlatilabilir).. not; moskova metrosu'ndan cekecegin guzel fotograflari (sabirla) bekliyorum.. dusuncelerimi, daha iyi yansitacagini dusundum icin soyle bir sey yaptim; |
|
Mesaj La Haine tarafından 15.09.2006 (19:13) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
Dd_LynCh
on
17.09.2006
|
|
- Sağ taraftaki görsel çok başarılı yalnız siteye her girişimde farklı bir görseli orda görmek hoş olurdu.
- Menü çok silik kalmış. Açık mavi rengiyle ilgili bir durum ama bu sanırım. Fontu gayet güzel. - Sayfanın altındaki pembe çizgi güzel bence yalnız biraz kopuk duruyor. Yukardaki çizgiyi background'la bağlamışsın. Aynı şeyi yukardaki kadarbaskın olmasa da hafif bir şekilde alttaki çizgiyede uygulanabilir. -Denemek lazım, emin değilim nasıl duracağından- Genel tasarım çok güzel gözüküyor, eline sağlık. |
|
Gönderen
doubt
on
18.09.2006
|
|
@ Ömer
Önerilerini dikkate alacağım teşekkürler. @ Evrensel Çok teşekkürler, gerçekten bu hali çok daha güzel ve dengeli olmuş. Tasarımın son halinde uygulayacağım hepsini. @Dd LynCh Sağ taraf için şu an başka çalışma yok bu konsepte ama siteyi açtıktan sonra belki her sayfa için, belki random gelebilecek şekilde başka çalışmalar yapmayı ben de düşünüyorum. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler ![]() |
|
Gönderen
emremer
on
18.09.2006
|
|
Çok komik gelecek belki ama, resimdeki kişinin fena halde beli ağrıyormuş gibi geliyor bana ve bu his huzursuz ediyor
. Logonun altındaki yazı ile logo genişliği aynı değil bu kadar karesel olmayan fontlar olabilirmiş sanki http://www.dafont.com/victors-pixel-font.font vb. La Haine'nin yaptığı dağıtma hoş olmuş, hatta kategori ayrımlarında da küçük birşeyler olabilir bence (+footer da belki) Eye track yoğunluğunun yeterince yüksek olduğu kısımda çizgi ile fotograf arasında kayma var Footer fazla yüksek (ya da tipik sayfa altı yazıları konulabilir) Üst navigasyondaki madde imleri sarı olup sayfa içindeki kategori başlıkları ile uyumlu olabilir belki yada tersi. (bir de daha çok keskin çizgiler varken bunlar neden dairesel) Eflatun ve mavinin tonları gibi zaten hoş olan kısımları sanırım söylememe gerek yok. Eline sağlık. |
|
Gönderen
TrankoBuskas
on
18.09.2006
|
|
linkler çok açık mavi gibi geldi, hover destekli olacaktır mıtlaka ama yine de çok göz yordu bende..
gerisi şahane, tadından yenmeyecek cinsten =) elinize sağlık.. |
Zoque'a hoşgeldiniz!