Gönderen manhem
17.01.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
David Wenham
on
17.01.2007
|
|
Re: Delifikir.org
Güzelmiş, hemen üye oldum valla.. Zihninize fikrinize sağlık.
|
|
Gönderen
sahip
on
17.01.2007
|
|
deli güzel,
jargon için deli ve türevleri üzerine gitmekte yarar görüyorum. delidolu - en çok yorum almış fikir için en deli - en uçuk fikir için. dellen ( adana da böyle deriz. ) veya delir - deli fikrini yaz analamında kullanılabilir. şarhoş- deli bile korkar- bir yerde kullanabilirsiniz. bir deli kuyuya bir taş atmış 40 deli çıkaramamış- uçuk bir fikir üzerine yorum yapanlar için ![]() delirtmeyin beni- site sahipleri üyelere uyarı yapmak istediklerinde ... fikrimin ince delisi- haftanın en iyi ( edebi/ şiirsel )fikri deli deli kulakları küpeli- bayan deli fikir üyeleri özel bölümü |
|
Gönderen
metsatöll
on
17.01.2007
|
|
Ben maalesef çok sigara içen biriyim ve içtiğimden çok çakmak kibrit ve her türlü yanıcı aleti kaybetmektede ustayım..buna son vermek maksatlı sigara üreticileri ürettikleri her bir sigaranın başına ilk nefesimizle harekete geçecek non-toxic (insan sağlığına zararlı olmayan ki buradaki tezat çok fazla) bir yanıcı malzeme ekleselerde ateş bulma derdinden kurtulsak.... benbuldum
böyle bir site var, programlamasi bir acayip ama icerigi iyi. kategoriler hakkinda fikir vermesi icin incelenebilir diye düsünüyorum. Projeniz orjinal @sahip'inde dedigi gibi. kolay gelsin |
Zoque'a hoşgeldiniz!