Gönderen erdemirs
16.02.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
arsende
on
16.02.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: GÜNEBAKAN İletişim Danışmanlık
Henüz site değil ki sadece görüşlerimiz için bu şekilde yayınlanmış bir demo. Gerçekten hoşuma gitti, "index.htm" olan sayfanın altına footer gelecek sanırım şimdilik görünmüyor. İkinci sayfa benim daha çok hoşuma gitti, ancak içerik ve metinler için yeterli olabilirmi? siz donelere göre daha iyi bilirsiniz tabi. Haberler ve Müşterilerimiz de kullanılacak script sanırım ajax açık bir kütüphane ise paylaşırsanız çok sevinirim. iyi çalışmalar.. |
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj arsende tarafından 16.02.2007 (12:27) yeniden düzenlendi..
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
T.M.R
on
16.02.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
index.htm:
Gayet güzel bi tasarım. Ciddi ve modern bi görünüme sahip.. Özellikle renk seçimleri ve uyumu çok hoşuma gitti.. Sadece flash içinde kullanılan el imajına dikkatinizi çekmek isterim. Ya "crop"larken gerekli özeni göstermemişsiniz, ya da imajın kendisi sorunlu.. değiştirmenizi öneririm.. Kolay gelsin. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
heady
on
16.02.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
İkisinde de özgünlük yok bence. Benzer anlayışta bir çok site var. Benzer anlayış derken tasarım anlamında söylüyorum. Yani bu siteyi diğer benzerlerinden ayıracak bir özellik göremedim. Tabi "zaten benzerlerinden farklı olması da istenmedi" denilebilir ama flash header olsun, site yerleşimi olsun, imaj kullanımı olsun şablon tasarımlara çok benzer özelliklere sahip. Kullanılan renklerin aynı renk skalasından olması ortamı tekdüze yapıyor. İçerikte vurgulanması gereken veya istenen noktalar için bu durum avantaja çevrilebilir.
Kısaca her iki tasarım da bana göre müşterinin beğenmesi açısından problem yaratmaz... tek söyleyebileceğim ya da tavsiye edebileceğim nokta müşteriye sadece bir tasarım gösterilmesi yönünde olabilir. Kolay gelsin ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
genom
on
16.02.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
konu ilk açıldıgında ekran görüntüleri yoktu yada ben görmedim direk arkadasın verdigi linklere daldım ordada mozillada ikinci verdigi link biraz hatalı cıkıyordu ondan görüsümü belirttim...kusuruma bakma
![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
erdemirs
on
16.02.2007
|
|
|
Alıntı:
Renkler konusunda sadelik, sitenin cıvıl cıvıl olmaması da yine müşteri seçimidir. Öyle ya müşterimin değimi ile "business, cool bir görüntü, renkler pastel olsun" vs. gibi şeylerle yola çıktığım için sonuç bu oldu. Müşteriye bir tasarım gösterilmesi konusunda sana katılıyorum sanırım, ama farklı bir concept sunma zorunluluğu içinde olduğumdan dolayı ya ikincisinide göstereceğim ya da tamamen farklı bir tasarım çıkarmak zorundayım. Eleştirilerin içni çok sağol, eminim yerinde olsam benzer şeylerden bahsedebilirdim ![]() |
|
|
Gönderen
erdemirs
on
16.02.2007
|
|
|
Alıntı:
Öncelikle ilginiz için teşekkürler, el konusunda aslında o tek parça bir resim fakat ben sizin fotoğrafta gördüğünüzü sanırım göremedim, bence gayet normal gözüküyor, mümkünse bir ekran görüntüsü ile yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca diğer yorum gönderen arkadaşlarada teşekkür ederim... |
|
|
Gönderen
06 londra
on
16.02.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Renk ve design olarak guzel ancak yukaridada belirtildigi gibi ornekleri cok internette
Ama yinede guzel olmus biraz daha oynayinca dahada guzel olur Kolay gelsin |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!