Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » GÜNEBAKAN İletişim Danışmanlık

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->GÜNEBAKAN İletişim Danışmanlık<!-- google_ad_section_end -->
GÜNEBAKAN İletişim Danışmanlık
Gönderen erdemirs
16.02.2007
Değerlendirme
Tasarım
48%48%48%
2.4
Içerik
40%40%40%
2.0
Kullanışlılık
44%44%44%
2.2
Navigasyon
44%44%44%
2.2
Yüklenme Hızı
48%48%48%
2.4
5 users rated 45% average

Çalışmaların flash eklenmiş haline ulaşmak için alttaki linkleri kullanabilirsiniz;
http://www.re-imagination.com/gunebakan/index.htm
http://www.re-imagination.com/gunebakan/index2.htm

Düşüncelerinizi, önerilerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...
Ekli Dosya(lar)
Dosya Uzantısı: jpg gunebakan01.jpg (133.9 KB, 27 defa görüntülendi)
Dosya Uzantısı: jpg gunebakan02.jpg (121.2 KB, 18 defa görüntülendi)
Gönderen genom on 16.02.2007
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
20%20%20%
1
Ortalama 20%
Re: GÜNEBAKAN İletişim Danışmanlık

Mozilla da siten düzgün görüntülenmiyor..
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen erdemirs on 16.02.2007

Zaten o müşteri görsün amaçlı bişi di, kodlanmış birşey yok henüz orda.
internet Explorer'da da bakacaklarından eminim

Kodu değil de tasarımı eleştirirsek sevinirim.

Saygılar...
Gönderen arsende on 16.02.2007
Değerlendirme
Tasarım
100%100%100%
5
Içerik
80%80%80%
4
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
80%80%80%
4
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 88%

Alıntı:
genom tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Mozilla da siten düzgün görüntülenmiyor..

Henüz site değil ki sadece görüşlerimiz için bu şekilde yayınlanmış bir demo.

Gerçekten hoşuma gitti, "index.htm" olan sayfanın altına footer gelecek sanırım şimdilik görünmüyor.

İkinci sayfa benim daha çok hoşuma gitti, ancak içerik ve metinler için yeterli olabilirmi? siz donelere göre daha iyi bilirsiniz tabi.

Haberler ve Müşterilerimiz de kullanılacak script sanırım ajax açık bir kütüphane ise paylaşırsanız çok sevinirim.

iyi çalışmalar..
Mesaj arsende tarafından 16.02.2007 (12:27) yeniden düzenlendi..
Gönderen T.M.R on 16.02.2007
Değerlendirme
Tasarım
80%80%80%
4
Içerik
60%60%60%
3
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
80%80%80%
4
Yüklenme Hızı
80%80%80%
4
Ortalama 76%

index.htm:
Gayet güzel bi tasarım. Ciddi ve modern bi görünüme sahip.. Özellikle renk seçimleri ve uyumu çok hoşuma gitti.. Sadece flash içinde kullanılan el imajına dikkatinizi çekmek isterim. Ya "crop"larken gerekli özeni göstermemişsiniz, ya da imajın kendisi sorunlu.. değiştirmenizi öneririm..

Kolay gelsin.
Gönderen heady on 16.02.2007
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
20%20%20%
1
Ortalama 20%

İkisinde de özgünlük yok bence. Benzer anlayışta bir çok site var. Benzer anlayış derken tasarım anlamında söylüyorum. Yani bu siteyi diğer benzerlerinden ayıracak bir özellik göremedim. Tabi "zaten benzerlerinden farklı olması da istenmedi" denilebilir ama flash header olsun, site yerleşimi olsun, imaj kullanımı olsun şablon tasarımlara çok benzer özelliklere sahip. Kullanılan renklerin aynı renk skalasından olması ortamı tekdüze yapıyor. İçerikte vurgulanması gereken veya istenen noktalar için bu durum avantaja çevrilebilir.

Kısaca her iki tasarım da bana göre müşterinin beğenmesi açısından problem yaratmaz... tek söyleyebileceğim ya da tavsiye edebileceğim nokta müşteriye sadece bir tasarım gösterilmesi yönünde olabilir.

Kolay gelsin
Gönderen genom on 16.02.2007
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
20%20%20%
1
Ortalama 20%

konu ilk açıldıgında ekran görüntüleri yoktu yada ben görmedim direk arkadasın verdigi linklere daldım ordada mozillada ikinci verdigi link biraz hatalı cıkıyordu ondan görüsümü belirttim...kusuruma bakma

Alıntı:
heady tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
İkisinde de özgünlük yok bence. Benzer anlayışta bir çok site var. Benzer anlayış derken tasarım anlamında söylüyorum. Yani bu siteyi diğer benzerlerinden ayıracak bir özellik göremedim. Tabi "zaten benzerlerinden farklı olması da istenmedi" denilebilir ama flash header olsun, site yerleşimi olsun, imaj kullanımı olsun şablon tasarımlara çok benzer özelliklere sahip. Kullanılan renklerin aynı renk skalasından olması ortamı tekdüze yapıyor. İçerikte vurgulanması gereken veya istenen noktalar için bu durum avantaja çevrilebilir.

Kısaca her iki tasarım da bana göre müşterinin beğenmesi açısından problem yaratmaz... tek söyleyebileceğim ya da tavsiye edebileceğim nokta müşteriye sadece bir tasarım gösterilmesi yönünde olabilir.

Kolay gelsin
Haklısın pek özgün (en azından yerleşimi açısından) değiller ama gelen talebe göre iş yapmak zorunda olduğum için farklı birşey deneme gibi bir lüksüm yoktu. Ayrıca yine müşterinin komutları doğrultusunda yaptığım için benim çokta sıkıntı duyacağım birşey değil genel şablon formatında olması...

Renkler konusunda sadelik, sitenin cıvıl cıvıl olmaması da yine müşteri seçimidir. Öyle ya müşterimin değimi ile "business, cool bir görüntü, renkler pastel olsun" vs. gibi şeylerle yola çıktığım için sonuç bu oldu.

Müşteriye bir tasarım gösterilmesi konusunda sana katılıyorum sanırım, ama farklı bir concept sunma zorunluluğu içinde olduğumdan dolayı ya ikincisinide göstereceğim ya da tamamen farklı bir tasarım çıkarmak zorundayım.

Eleştirilerin içni çok sağol, eminim yerinde olsam benzer şeylerden bahsedebilirdim

Alıntı:
T.M.R tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
index.htm:
Gayet güzel bi tasarım. Ciddi ve modern bi görünüme sahip.. Özellikle renk seçimleri ve uyumu çok hoşuma gitti.. Sadece flash içinde kullanılan el imajına dikkatinizi çekmek isterim. Ya "crop"larken gerekli özeni göstermemişsiniz, ya da imajın kendisi sorunlu.. değiştirmenizi öneririm..

Kolay gelsin.
Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkürler, el konusunda aslında o tek parça bir resim fakat ben sizin fotoğrafta gördüğünüzü sanırım göremedim, bence gayet normal gözüküyor, mümkünse bir ekran görüntüsü ile yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca diğer yorum gönderen arkadaşlarada teşekkür ederim...
Gönderen 06 londra on 16.02.2007
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
20%20%20%
1
Ortalama 20%

Renk ve design olarak guzel ancak yukaridada belirtildigi gibi ornekleri cok internette
Ama yinede guzel olmus biraz daha oynayinca dahada guzel olur
Kolay gelsin
Comment

Etiketler

danismanlik , iletisim , gunebakan

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:28.