Zoque.Forum
»
Webde Kurs "Online İnternet Dershanesi"
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: izmir
|
Webde Kurs "Online İnternet Dershanesi"
Merhabalar;
Sitemiz öncelikle internetten insanlara hem kurs vermek hemde onların istedikleri veya takıldıkları yerde onlara görsel olarak anlatım yaparak faydalı olabilmektir. Sitemiz şu an yavaş yavaş büyümeye ve videolar toparlamaktadır. forum Köşesinden de Soru... |
|
|
|
|
Gönderen
armakare
on
01.03.2007
|
|
|
Re: Webde Kurs "Online İnternet Dershanesi"
Alıntı:
Teşekkürler |
|
|
Gönderen
mow
on
01.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
ben videoları explorerlada olsa izleyemedim, sanırım codec lazımdı. böyle yapacağınıza youtube un sistemi gibi yapsaydınız keşke.
cüzzi bir rakama, yani milyon dolara ulaşmayacak bir rakama ben yardımcı olabilirim (cidden) |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
armakare
on
01.03.2007
|
|
Bütün tekliflere açığız. Bize ulaşabilirmisin. İletişim Adreslerini mesaj at sana ulaşalım.
|
|
Gönderen
David Wenham
on
02.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Bu tam benim düşündüğüm proje. Fakat server giderlerinin altından kalkamam diye ve diğer bazı sebebplerden dolayı girişemedim. Ama birgün böyle birşeyler yamak istiyorum. Bilginin zekatı öğretmekmiş..
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Renkli Gölge
on
24.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
tüm fontlar "comic sans ms" olduğunda daha güzel olacağına inanıyorum.
|
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj Renkli Gölge tarafından 25.03.2007 (12:07) yeniden düzenlendi..
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
loveis4real
on
22.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Burada arkadaşlar gerçekten çok acımasız yorum yapıyorlar. Ben yorumların biraz daha yapıcı olması gerektiğinin kanaatindeyim. Eleştiri sadece eksikleri bulmakla olmaz. Sitenizle ilgili her ne kadar profosyonel olmasamda bir kaç şey söylemek istiyorum. Tasarım olarak gözüme hoş geldi. Banner daki kız hoş durmuş ancak bir alttaki kızın alakasını kuramadım
Firefox da menü kısmı dengesiz bir biçimde görüntüleniyor. Fikir olarak siteniz süper. Bunun matematik dersi için olanını görmüştüm gerçekten işe yarıyor. Çalıntı denilen videolar konusunda da arkadaşların neden takıldığını anlayamadım. Eğer birisi youtube da ya da bir forumda bir video paylaşmışsa bunun yayılması için bu işi yapmıştır. Siz de buna katkıda bulunuyorsunuz. Telif hakkı değil de belki bakın sizin videonuzu böyle bir amaç için kullandık diye bir teşekkür maili atılabilir sahiplerine... Kesinlikle çalıntı olayına katılmıyorum. Başarılarınızıın devamını diliyorum. Belki Pascal konusunda video gönderebilirim İyi çalışmalar...Oylama konusunda da fikrim olmayan yerlere 3 verdim... Alanım olmadığı için |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!