Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » YarismaTakip.org

Comment

LinkBack Review Tools
Old 16.03.2007  
Ceyhun Aksan

Ceyhun Aksan's Avatar

Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
YarismaTakip.org

Genel olarak sıkıntılı bir durumdur özellikle güzel sanatlar ile başlayan ancak freelance çalışmalara kadar uzanan geniş bir alan içerisinde düzenlenen yarışmaları takip etmek. Kişisel olarak kendim için yarışmaları tek bir alandan feedleri derleyerek oluşturan bir yapı hazırlamıştım, sonrasında...

Mesaj Ceyhun Aksan tarafından 29.03.2007 (08:05) yeniden düzenlendi.
Ceyhun Aksan şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen burakozgur on 30.03.2007
Değerlendirme
Tasarım
80%80%80%
4
Içerik
80%80%80%
4
Kullanışlılık
100%100%100%
5
Navigasyon
80%80%80%
4
Yüklenme Hızı
80%80%80%
4
Ortalama 84%
Re: YarismaTakip.org

Gercektende cok yararlı bir site. Yarışmalardan haberdar olmak isteyenler için mükemmel bir site. Tebrikler.
Gönderen hiich on 31.03.2007
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
20%20%20%
1
Ortalama 20%

kolaylık sağlıycak bi site olmuşş teşekkürlerr..
Gönderen Ceyhun Aksan on 31.03.2007

Teşekkürler arkadaşlar. Ara ara fikir genişletme çalışmaları ile site üzerinde düzenlemeler ve geliştirmeler yapıyorum. Sizlerin de konu ile ilgili düşünceleri olduğunda çekinmeden belirtebilirsiniz. Memnuniyet duyarım.

Bu arada neden Wordpress? sorusu soruluyor şu sıralar. Nedeni sadece çokça kullanılan CMS blog yazılımlarının aslında o kadar sıradan olmadıklarını ve kişisel fikirlerin ne kadar çabuk hayata geçirebileceğine dair bir örnek olmasını istememdi. Gittiği yere kadar wordpressle devam edeceğim, amaç sadece kişisel bir uğraş sonuçta. Sonrasında ise sanırım yapıyı olduğu gibi Drupal üzerinde sağlayacağım. Eğer katılım şu andaki istatistiklere göre artmaya devam edecek ise sistemi daha da geliştirmek durumunda kalacağım ki bu aşamada da daha uygun seçim Drupal olacak kanaatindeyim.
İşin garip yanı şu sıralar bir kaç aydır yayında olan kişisel sitemden daha çok vakit ayırmak durumunda kalıyorum hemen hemen bir haftadır yayında olan yarışmatakip`e Bu sevindirici bir olay tabii ki.

alexa verileri umut verici, hatta dün bandwith sorunu ile karşılaşmışım. şimdilik sadece ufak bir alanda Adsense yerleştirdim ancak sonrasında yine tasarımı bozmayacak sponsor alanları açabilirim. Ancak bu yine minimal bir şekilde olacak.

bunun dışında kategorilere göre tasarımsal oynamalar oluşturacağım. Belli başlı ağırlıklı kategorilerim var. Örneğin sanat, internet vs. gibi. Bu kategoriler genel olarak yarışmaların yoğunlukta olduğu kategorilerin arasında seçilenler ve bu kategorilere özel tasarım olacak. Bu şekilde daha hoş ve ilgi çekici olduğunu düşünüyorum, ne dersiniz?

Şu an yazar alımını durdurdum, yeterince oldu üyelerde sadece yorumlama ve takip aparatları aktif, bir kaç sitenin yarışma katılımlarını da yarışmatakip`e bağladım. Bunun dışında özellikle bir kaç site yazarlık yaparak yarışmalarını yarışmatakip bünyesinden yayınlayacak.

Yarışma aramalarında arama sonuçlarında genel olarak ilk sayfada çıkıyorum. Buradan yola çıkarak yakında düzenlenecek yarışmaların düzenleyen tarafından siteye duyurulmasını bekliyorum ki asıl isteğim de bu yönde. Bununla ilgili kolaylaştırıcı çalışmalarım oluyor ve devam edecek de.

RSS üzerinde yoğun olarak duruyorum ve her alanda RSS desteği sunuyorum. Burada yine kullanıcıları rsse teşvik etme düşüncesindeyim. Belki bir şekilde katkı sağlamış olurum.
Gönderen lynx lynx on 13.06.2007
Değerlendirme
Tasarım
60%60%60%
3
Içerik
100%100%100%
5
Kullanışlılık
80%80%80%
4
Navigasyon
100%100%100%
5
Yüklenme Hızı
80%80%80%
4
Ortalama 84%

Ben sadece logoda seçtiğiniz fontu beğenmedim. Fontun heryerde sıkça kullanıldığını (ve nerde görsen unutamacağın bir font) gördüğüm için olsa gerek sevmiyorum. Bu sizin için geçerli bir sebep mi bilemiyorum tabi.
Comment

Etiketler

yarismatakiporg

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:01.