Gönderen Ceyhun Aksan
16.03.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
pixage
on
16.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: YarismaTakip.org
Fikir güzel, artık tüm beyinler web 2.0 yönünde çalışıyor bunu görmek keyif verici..
Sitenin tasarımı ilk bakışta oldukça zarif duruyor, fakat birkaç tane görsel eksik olduğunu düşünüyorum.
Herşeyden öte fikir çok güzel.. Başarılar.. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
16.03.2007
|
|
|
Alıntı:
![]() bunları yapınca zaten web2.0 terimleri kendiliğinden çıkıyor "esneklik, sosyallik, bilgi paylaşımı..." Tasarım konusunda söylediklerini dikkate alacım dediğim gibi yapı bu şekilde kalıp tasarımsal değişiklikler ve oynamalar yapacağım. bir de kategorilerin oturması var tabii ki. sunipeyk`in de değerlendirmeleri oldukça fikir vericiydi, teşekkürler. |
|
|
Gönderen
metsatöll
on
16.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Genel olarak söylenenlerin yani sira, text-align:justify kabataslak bakista hos görünsede, kelime takibini zorlastirirak okumada zorluk cikartabiliyor zaman zaman.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Visual
on
17.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Explorer 7.0'da
Bu Kategorideki Yarışmaları Takibe Al! Aklımda bulunsun! bu bölümün alttaki divin icine kaçmış durumda ve sadece üst taraftan tahminen 7-8pixellik yer görüntülenebiliyor. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
17.03.2007
|
|
Teşekkürler arkadaşlar.
Şu anda sitenin logosu ve temel bazı renkleri üzerine çalışıyorum. Yapı olarak Wordpress üzerine bazı hackler ile aparatlar kurulunca adam gibi bir hale gelecektir. Tasarım ile ilgili görüşlerinizi ayrı ayrı değerlendirdim teşekkür ederim. |
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
19.03.2007
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!