|
Gönderen
MGoktas
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: kuerila. Hakkındaki Yorumlarınız
Bazı yerlerde kurelia, bazı yerlerde kuerila yazıyor.
Hangisi doğru? Ya da ikisi de mi geçerli? Ben sadece bunu bildirmek istedim. Elinize sağlık. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
"aLiKaYHaN"
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: kuerila. Hakkındaki Yorumlarınız
Bence tasarım işlevsel. Eskisinden de çok iyi, ama kuerila-kurelia konusu acilen düzeltilmeli, ben bir sitede böyle bir şey görsem siteye karşı güvenim sarsılır. Yazılar o açıdan çok iyi incelenmeli.
blog ve forum eklenmesi beni sevindirdi, Türkçe sitelerde de böyle kullanıcı ile yakınlığı arttıracak şeyler görmek çok güzel. Ama forum olarak keşke Vbulletin seçseymişssiniz. Hem Türkiye'de yaygın, kullanıcılar daha rahat algılayacaklardır, hem de yönetim açısından sizlere daha çok olanak ve kolaylık sunacaktır. Firefox 2.0.2 ile anasayfada ürünle ilgili Ayrıntılar'ı görüntülemek istediğimizde ya da ürünün değişik bir fotoğrafını büyütmek istediğimizde sayfanın en altına gönderiliyoruz. kuerila Hakkında Ne Dediler? bölümünde de Firefox pop-up'ta açarken IE 7.0 yeni bir sayfada açıyor, ben şahsen pop-up'ı tercih ederim, sayfayla bağlantıyı kesmeden daha pratik bir bilgi gösterimi sağlıyor bence. Burayı Sevdim! bölümündeki linklerin hepsinin küçük harfle başlaması da bence sırıtıyor, sadece kuerila küçük olsa daha iyi olur, küçük harf bazı insanlarda güvensizlik yaratabilir. Zaten bu tip sitelerde işlevin önemli olduğunu düşününen birisi olduğum için güvenilir imaj, ürün, tedarikçi, müşteri desteği ve reklam konularına daha çok eğilmenizi tavsiye ederim. Amazon, eBay, GittiGidiyor, Sahibinden, Paypal gibi sitelerin tasarımlarını ciddi ciddi sorgulayan birisini gördünüz mü hiç? |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!