|
Gönderen
oky
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: kuerila. Hakkındaki Yorumlarınız
hmm malesef tasarım hakkında yine olumlu düşüncelere sahip değilim.
hani tek tek şurası olmamış burası olmuş diyemiyorum ama, bir bütün olarak, bir siteden çok, tasarım aşamasındaki bir sitenin screenshot ı gibi bir izlenim veriyor. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
ajemix
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Ben tasarımı çok beğendim eskisine göre çok büyük ilerleme var. Bu tasarım alışveriş yapacaklar için güven verici olur kanaatindeyim. Güzel olmuş
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
tuncau
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Bunun gibi bir sürü site hem Türkçe hem de yabancı dillerde açıldı. Fikir biraz bayat kalsa da çeşitlilik tüketici için avantaj olacaktır.
Her saat bir ürün verebilecekseniz bu da sizin için bir avantaj olacaktır ![]() Tasarım hoş olmuş, muadillerine de benziyor. Zaten bu tarz içerisinde güven verici ve kırmızı ile de alışveriş için teşvik edici olmuş, doğru seçim ![]() Yolunuz açık olsun, kolay gesin. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
ba kubah
on
27.03.2007
|
|
onceki siyaha bogulmustu, bu kez kirmiziya bogulmus..
|
|
Gönderen
kerem1905
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Navigasyona mutlak el atılması gerekiyor, tasarım doyurucu değil, kırmızı lüzumsuz bir şekilde çok kullanılmış.Arkaplandaki radialgradiant hem gereksiz hem de amatörce yapılmış.Sitenin mutlak 3. bir yardımcı renge ihtiyacı var, gri-kırmızı uyumku renkler ama salt gri-kırmızı sitede kullancııyı boğuyor.Tipografi biraz sorunlu.
Sitede hiç ikon görmedim, ikonlar siteyi anlamada, düzen tutturmada çok önemli unsurlardır. Ve en önemlisi sitede düzen yok. Şu anki tasarım eski tasarıma göre bir adım daha ilerde ama genel anlamda yeterli değil,eksik çok. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
muhammetsevim
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Tipografi sorunları nelerdir? Açıklarsanız açıklamasını yapar, veya hata ise size teşekkür eder, düzeltirim. Tam tersine, sitede düzen var diye düşünüyorum. Herşey kendi yerine, belli bir kutunun içerisinde. Sekmelerle kullanıcı deneyimi daha yukarıya çıkarılmış, gezinti kolaylaştırılmış durumda. Genel olarak söylemek isterim ki, kısa bir gezintiden sonra hataların tam olarak neler olduğunu söylemeden böyle yorumlar yazmanın ne tasarımcıya, ne de size herhangi bir faydası dokunuyor. Kolay gelsin. |
|||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
kerem1905
on
27.03.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
@muhammetsevim;
Ben siteyi beğendim-beğenmedim gibi bir yorum yapmak yerine gördüğüm temel sorunlara değindim, nokta atışı yapmak zorunda değilim, burada yorumumu yapmam yeterli. Yorumları biraz daha sakin okumanı öneriyorum sana, ilk yaptığım eleştirilerin ayrıntıları aşağıda... -Eminim ki " tasarımın doyuruculuğu gayet iyi, kullanıcıyı memnun ediyor" deseydim böyle bir tepki vermezdiniz.Beni tatmin etmedi, kimi memnun etti/etmedi o ksımını bilmemem ama beni memnun etmedi, benimde bunu söyleme hakkım var sanırım. -Navigasyonu " fazla sade" buldum, bu açıklama yeterl mi ? -Arkaplandaki o kocaman radialgradient mi küçük ayrıntı Amatörce çünkü gradientin ortasına doğru yaklaştıkça açılan kırmızının (tam geçişin olduğu yer) alt tarafı kesik, tam daire oluşturmuyor yani, işte şimdi "zira kalitenin küçük ayrıntılarda saklı olduğunu biliyoruz" sözüne katılabilirim.-Tipografiye gelelim, font olarak sadece "Trebcuhet MS" kullanılmış, bu bir süre sonra kullancııyı bayıyor, uzun yazılarda Trebuchet in okuma kolaylığının az olduğunu düşünüyorum. -Düzen konusuna gelelim, senin düzen anlaışın her şeyin bir kutu içine konmasıyla seninle düzen konusunu tartışmaya gerek duymuyorum. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
muhammetsevim
on
27.03.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Dolayısıyla yorumun için teşekkür ederim. Gerekli gördüğüm yerler üzerinde çalışma yapacağım. Fazla sade bulmak, düzen anlayışı, fontu beğenmemek, bunların tümü zevkten gelen şeylerdir, aykırı bulabilirsin fakat dediğim gibi her zevke uyan bir site çıkarmak neredeyse mümkün değildir. Kolay gelsin. |
||||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!