Gönderen limonlu
16.04.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
yunus::t
on
18.04.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Yeni bir indirme sitesi: www{dot}indirturka{dot}com
Çok yorum yapılacak bir aşamada olmadığını düşünüyorum.
1-2 yorum yapılabilir, - logo olarak kullandığın yazı karakterini deforme etmişsin, yanlış bir kullanım. - 2 köşesi yuvarlak dikdörtgenlerin bu senenin modası olduğunu biliyorum (bir müşterimiz söylemişti çok gülmüştüm de) ama içine koyacağın tablolar ile uyumsuzluk yaratacak kadar büyük bir çapı var köşe eğrisinin. - ff0000 kırmızısından başka renklerde kullanmaktan kaçınma, Bayrak kırmızısı da o değil ayrıca eğer Türk göndermesi yapmak gibi bir amacın varsa. - Mouseover da açmayı planladığın balonlar açıklama metni olarak açıkladıkları objeden fazla uzaklaşıyorlar, kullanışlılık için kötü bir etki yaratacaktır. Biraz pişir istersen tekrar bakalım... Hoca tadı yakalım tam :P |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
limonlu
on
18.04.2007
|
|
Yorumumunuz için teşşekürler. Yalnız sorularım olacak.
"ff0000 kırmızısından başka renklerde kullanmaktan kaçınma" demekle bu kullandığım ff0000 yerine mi başka renk yoksa bununla artı olarak mı başka renk kullanayım? Hangi renkleri kullanmamı tavsiye edersiniz? Sizce dikdörtgenin köşelerini yuvarlatmasam daha iyi mi olur? Kırmızının yanına iyi giden renkler hangileridir? Resmi photoshopda düzenlediğim için deforme ediverdim. Uğraşmak istemedim. Bunu tasarımda dikkate alıyorum. Ayrıca balonunun linke uzunluğunu da kısaltacağım. |
|
Gönderen
limonlu
on
18.04.2007
|
|
Galiba yeniden tasarlama gerekecek. Basit ve hızlı birşey olmasını düşünüyorum. Hatta sadece bir arama kutusundan bile ibaret olabilir. Ama ilk aşamada bunu uygun bulmuyorum.
|
|
Mesaj limonlu tarafından 07.09.2007 (02:25) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
Bathory
on
18.04.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
- Bir ziyaretçi olarak anasayfada top 10 ve en yeniler haricinde kategorileride görmek isterdim.
- Kırmızının yanına iyi giden renkler hangileridir? bunun için şu adresi tavsiye edebilirim. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
limonlu
on
19.04.2007
|
|
@Bathory: Verdiğin link güzel. İşime yarayacak. Kategoriler için bir çözüm düşünüyorum. Bütün kategorileri link halinde açınca sayfada çok yer kaplıyor. Bunun için bir açılır menu çalışması yapabilirim.
Tek renk kullanılması demekki bir güvensizlik ortamı oluşturuyor. Birkaç tane daha renge yer vermeye çalışacağım. Belki kırmızıdan vazgeçerim. |
|
Gönderen
panteray_2005
on
24.04.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
biri bana bunun şaka olduğunu söylesin. Acaba bu çalışmayı koyan arkadaş gerçekten beğenmiş mi?
|
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!