|
Gönderen albay
10.06.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
albay
on
10.06.2007
|
|
Re: She-Ker
tek bir ricam var.şahsen bazı noktalarda yanıldığınız kanısındayım...eleştirecekler üye olmalıdır demedim...bunu da istemedim..vaktimi alacak olmasa sırf sizin için full site demosu hazırlardım ama emin olun daha önemli işlerim var...
bugün hangi arkadaşlık sitesine bakarsanız görürsünüz büyük ihtimalle kayıt isteyecektir.. sırf eleştirecekler kayıt olsun üyem artsın demek yerine emin olun db boş kalsın daha iyi..gereksiz kullanılmayan hesaplara ihtiyacım yok çünkü..ama kayıt, site turu gibi sayfaları incelemeniz mümkün...eğer eleştirmek istiyorsanız üye hesabınızla inceleyebilirsiniz.incelemeden yaptığınız incelemenizede saygı duyarım...demokrasi de bu değil midir?farklı seslerin ve isteklerin bir arada bulunması... Eklemeyi unutmuşum: Zaten üyelik gerekliliğini yukarda belirttim...tüm içerik üyelik dahilindedir bunu da belirttim.İçerikler PHP deki session fonksiyonlarıyla korunmaktadır.Gereksiz post,upload gibi işlemler için.zaten sitenin asıl içeriği üyeler.profiliniz yoksa diğer profillerle bağlantı kurmanızda bence gereksiz ve güvensiz.. İyi çalışmalar.. |
|
Mesaj albay tarafından 10.06.2007 (21:39) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
heady
on
10.06.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Giriş sayfasından hiç bir şey anlaşılmıyor. Eleştirmek için üye olmayı da çok gereksiz buluyorum. Hem fayda istiyorsun hem de geri adım atmıyorsun. Bana doğru gelmiyor. Başarılar.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
albay
on
10.06.2007
|
|
benim inadım yok ki geri adım atayım...galiba yazdıklarım yeterince açık değil.site tamamlanma aşamasında ama eğer mesajlarımı okursanız diğer bölümlerde takıldığım noktaları soruyorum.sitemi daha açmadım ve anasayfa,kayıt,şifremi unuttum sayfalarındaki noksanlıkları gidereceğim (tasarımınıda).anlaşamadığımız noktayı anlayamadım.ben eleştirenlere özel bir iş yapmadım ki.site, gelecekte kullanacağım domain üstünde.bu demo değil.direk adres bakınız she-ker.com. logoda da she-ker yazıyor.yani eleştiri beğeniden farklıdır ama incelemediğiniz şeyi eleştirinizi kavrayamadım.demek ki sizlere pek istek uyandıran birşey değil.bu bölüm tanıtım bölmü değil.içeriği tek tek sayabilirim.forum kuralları ve üyelere saygımdan dolayı bunu gerekli görmüyorum.ayrıca şifre ile korunmayan bir misafir kullanıcı hesabı ile girişi sitemde hala istemiyorum...örnek verecek olursam yonja gibi, üye olmadan sitenin çok sınırlı bir bölgesine ulaşılabiliniyor.bu özelliği kaldırmak için yaklaşık 150 dosyayı editleyip eleştiri için sitemin güvenlik alt yapısını bozarak riske sürüklememi beklemeyiniz.
kayıt seçeneğini bile tıklasanız zannettiğinizden daha farklı bir yapıyla karşı karşıya olduğunuzu eminim daha çabuk kavrayacaksınız... saygılar... |
|
Gönderen
heady
on
10.06.2007
|
|||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Siteyi eleştirmedim zaten... neyse. |
||||||||||||||||||||||