|
Gönderen
erdinç
on
22.06.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Kirkpinar
Fotoğraf kullanmanızı öneriyorum. Hatta çok sayıda ve özenle seçilmiş fotoğraflar kullanmak iyi olur bence. Birkaç tane video eklemek de iyi bir fikir olabilir. Sitenin İngilizcesini yapmayı düşünebilirsiniz. Bu konuyla ilgilenen yabancı hatunları göz önünde bulundurarak bütün tasarımı yeniden gözden geçirmenizi öneriyorum. Ansiklopedi gibi olmuş şu anki haliyle.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
hayvanAdam
on
22.06.2007
|
|
|
Alıntı:
Fotoğraflar yolda yakında renklenecek. İngilizceside hazırlanıyor hatta başka fillerde de de olacak... Yabancı hatun ile bütün tasarımı gözaden geçirme konusunu bağdaştıramadım bunu biraz daha açarsan sevinirim. İlk bakıştaki eksiklikler yerine ayrıntılı önerileniz olursa sevinirim. |
|
|
Gönderen
turanyum
on
23.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
erdinç'e katıldığımı belirteceğim. Öncelikle üst taraf yani logonun sağ tarafı bomboş kalmış. Ayrıca banner'da kullnılan flash içerisindeki yazı fontu hiç gitmemiş. logo'yu beğendim fakat "kırkpınar" yazısında farklı bir tipografi kullanılabilir. Elbette tüm bunlardan daha önemli olan konu ise bu tasarımın böyle bir siteye gitmemiş olması. Eğer Kırkpınar Yağlı Güreşleri tanıtılacaksa; iyi seçilmiş, kaliteli ve güzel resimlerle ve videolarla sayfa süslenmeli diye düşünüyorum.
Yabancı kızların Türk erkeklerine ve özellikle güreş yapan erkeklere ilgi duydukları bir gerçek. Sanırım erdinç işin reklam kısmını da düşünerekten böyle bir ifade kullandı. Kolay gelsin. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
SaykomaTRix
on
02.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
zapotka
on
03.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Fotoğraf konusuna katılıyorum, kesinlikle görsel öğeyle desteklenmesi gereken bir içerik Kırkpınar. Çimen rengi yeşilin kullanımı güzel, diğer tonlar da uyumlu olmuş...
|
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!