|
Gönderen pixage
29.08.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
mentor
on
29.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Fikrinet.com*Beta ve Test üyelikler
kod: sFKlaJ59rWk6J3b2bTkq
- Firefox 2.0.0.6 kullanıyorum. avatar yükledim avatar yükle butonuna bastıktan sonra resmin yüklendiğine dair bir uyarı vs. alamadım sayfanın ortası bomboş açıldı ama avatar yüklenmiş. - elim çarptı mesela evete basmayacaktım. cevabımı değiştirme hakkım olmalı. cevaplarda ismimiz görünüyor çünkü. - beyaz outline logoda ve logonun altındaki üç butonda güzel ama her yerde kullanılınca bana pek hoş görünmedi. arkadaşına gönder ve sor gitsin butonları için farklı bir şey çalışılabilir. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
swordy
on
29.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
doğrusu fikir çok iyi..
bana göre eksi olan birkaç şeyi söyliyeyim sadece
ama yinede sadece buraya bir yorum yazabilmek için girdiğim sitede yarı saat evet hayır oynamışım çok iyi düşünmüşsün inşaallah daha da iyi hale gelirbaşarılar |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
heady
on
30.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
kod: E7vw2qm4a8VDtu4kNzBT
Eğlenceli olmuş... bir not: üyelik bilgileri güncellendikten sonra profil sayfasına gidebilir belki; güncellemeden sonra boş bir sayfa geliyor. bir de profillerde avatarlar görünmüyor... Eline sağlık ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
heady
on
31.08.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Bulduklarımı toparladım... umarım işe yarar:
Browser: FF 2.0.0.6 1. Profillerde avatar her zaman görünmüyor 2. Profile eklenen diğer fotoların büyük hali görünmüyor 3. Sor gitsin ve gönder gitsin aynı şey mi? bence gönder gitsin olmasa süper olabilir... o alan daha farklı bir atraksiyonla doldurulabilir... 4. Yorumlar edit edilebilse? 5. Soruların açıklaması edit edilebilse? 6. Profile tıklayınca o kişinin gönderdiği bütün sorular görünmüyor 7. Sorudaki "link ekle" çalışmadı yoruma eklemek durumunda kaldım 8. Yorumlarda veya sorularda kıstlı bir görsel editör olsa veya HTML kodu kullanılabile de paragraf, bold, italik özellikleri olsa? 9. Arkadaşıma tavsiye edebileyim (bug değildir büyük ihtimalle) 10. Mesaj bölümünde "kime" kutusunun drop down olması güzel ama henüz o drop down dolu değilse editable olmalı bence. 11. Profildeki "takip listesine al" ikonu tıklandığında değişmiyor ama yokoluyor ve "takip listenden çıkar" linki kalıyor yadigar. 12. Gönderilenler kutusunda gönderilen mesajın içeriği görülemiyor. 13. Her "ayarlar"a girdiğimde doğum tarihi bölümü farklı tepkiler veriyor... ama çoğunlukla hiç seçim yaplımamış gibi duruyor. Doğum tarihinin ilk editten sonra editable olması gerekli değilmiş gibi geliyor. Doğum tarihini yanlış giren üye gerekçesiyle birlikte değiştirme talebini admine bildirse daha iyi olur diye düşünüyorum. 14. Arama problemi. Mesela sex olarak arattığımda hiç bir kelime bulunmuyor ama seks olarak arattığımda "sex mi (e) seks mi (h)?" sorusunu buluyor. arama motoru kelime seçiyor. kınıyorum ![]() 15. Profildeki linke tıklanınca şöyle bir olay oluyor: http://http//www.pixage.net 16. Profil güncellendiğinde boş sayfa geliyor... en azından bir mesaj verse "istediğin oldu, mutlu musun" şeklinde; iyi olurdu sanırım; ya da profil sayfasına gidebilir son hali göstermek adına. 17. Ayarlar bölümündeki linklerin yanlarında imaj, video ve websitesi yazıyor ama her biri profilde zaten link olarak görünüyor; Onun yerine video video olarak, imaj da imaj olarak görünse (imajın boyutları o bölümün kaldırabileceği boyuta otomatik olarak getirilmesi lazım tabi) profil daha eğlenceli olabilir. |
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj heady tarafından 31.08.2007 (10:08) yeniden düzenlendi..
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Sargon
on
01.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Yapılmamış birşey değil açıkçası (bkz: http://www.wis.dm ) ama sizinki daha şık olmuş. Tebrikler.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
exsors
on
02.09.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Bence güzel bir uygulama.
left-or-right.com & evet-hayir.com Adresinde bahsettiğim olay da bunun gibi bir şeydi. Yalnız ben böyle beklemeye devam edersem o da yapılacak sanırım. ![]() Tasarım olarak; header kısmı güzel olmamış bence. En azından logo dışındaki butonlarda outline efekti daha kısa olmalı sanki. İçerik kısmı sade ve güzel. Başarılar, kolay gelsin.. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
pixage
on
18.09.2007
|
|
Arkadaşlar görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Sargon'un belirttiği gibi projenin bir yurt dışı örneği var, biz de başlangıçta bu fikri referans aldık ve amacımız bu örnekten daha iyi ve lokale uygun bir proje üretmek oldu.. ki hala çalışmalara devam ediyoruz.. belirttiğiniz hataların bir kısmı giderildi, bir kısmı geliştirilerek projeye dahil ediliyor. Tasarımla ilgili de eleştirilerinize katılanlar oldu, dolayısı ile bu yönde de bazı revizyonlara gidiyoruz. Ayrıca; bilmeyenler için belirteyim @heady; şu an fikrinet soru rekortmeni.. ben bile 2 haftadır siteye giremiyorum be dostum.. ve sana "süper beta tester" nişanını vermek istiyorum bu arada, bir süredir projeyle pek ilgilenemiyorum, ancak sitenin beta aşaması devam ediyor, hala bug temizliyoruz yani dolayısı ile dikkatinizi çeken yeni şeyleri de eklerseniz sevinirim.Tekrar hepinize teşekkür ederim.. (Not : son günlerde foruma düzenli katılım gösteremediğimden desteğinize geç yanıt vermiş oldum, pardon ) |
Zoque'a hoşgeldiniz!