Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » dermantipmerkezi.com.tr

Comment

LinkBack Review Tools
Old 21.11.2007  
loveis4real

Yer: istanbul
dermantipmerkezi.com.tr

Tekrar iyi günler arkadaşlar ...Şuan yapım aşamasında içerik açısından... Ancak önerilerinize ihtiyacım var gerçekten. Neler yapabilirim başka ? ...

Mesaj loveis4real tarafından 23.11.2007 (17:35) yeniden düzenlendi.
loveis4real şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen metsatöll on 11.01.2008
Değerlendirme
Tasarım
20%20%20%
1
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
20%20%20%
1
Navigasyon
20%20%20%
1
Yüklenme Hızı
80%80%80%
4
Ortalama 32%
Re: dermantipmerkezi.com.tr

Eski haline göre cok daha iyi, yine de degismesi gereken bazi yerler var.

- Sayfayi ilk acitgimda, sitenin üzerinde duran ikitane saglik araci bana ilk etapta sanki bir otomobil saticisinin, yada oto yedek parcasi sitesine gelmisim hissini veriyor. Her nedense, logoda yazan Derman Tip Merkezi'den dahi daha önce dikkat cekiyor.

- Navigasyonun, üst köseleri oval, fakat oval kenarlara bitisik olarak hemen üstüne ekledigin flash animasyon ise kare. Bir uyumsuzluk var.

- Paragraflarin sol kenara olan uzakligi, her paragrafta degisiyor.

-DERMAN TIP MERKEZİ ve İşyerlerine Mobil Sağlık yazisinin, sürekli olarak hareket halinde olmasi oldukca göz yoruyor

- Listelerine standart getir. Kimi liste numarali, kimi liste ise sadece bir dörtgen isareti ile siralanmis. Sahsi fikrim, bir site icerisinde logo ve menü disinda hic bir yerde büyük harf kullanilmamasidir. Gereksiz yere kalin ve büyük harf kullanmissin.

- Sevkini kirmak istemem. Fakat editör yerine not defteri ile bir sayfa hazirlamayi ögrenene kadar, frontpage, dreamveawer gibi programlardan uzak dur. Aksi takdirde, yaptigin is hakkinda sadece yüzeysel bilgiye sahip olursun. Bir sekilde bir yerden CSS'e baslamazsan, bu sekilde design ettigin siteleri referans olarak gösteremezsin.
Gönderen loveis4real on 11.01.2008
Re: dermantipmerkezi.com.tr

Alıntı:
- Sayfayi ilk acitgimda, sitenin üzerinde duran ikitane saglik araci bana ilk etapta sanki bir otomobil saticisinin, yada oto yedek parcasi sitesine gelmisim hissini veriyor. Her nedense, logoda yazan Derman Tip Merkezi'den dahi daha önce dikkat cekiyor.
Araçların dikkat çektiğine sevindim. Çünkü sitenin asıl yaptırılma amacı işyerlerine mobil hizmet. İşçi muayenesi ve araçta tedavi konuları olduğu için bu alanda diğer siteleri de incelemem sonucu araçları yerleştirdim.

Alıntı:
- Navigasyonun, üst köseleri oval, fakat oval kenarlara bitisik olarak hemen üstüne ekledigin flash animasyon ise kare. Bir uyumsuzluk var.
Bu konuda katılıyorum. Ancak flash bilgim çok olmadığı için şablonlarla ancak bu kadar yapabildim

Alıntı:
- Paragraflarin sol kenara olan uzakligi, her paragrafta degisiyor.
Bu konuyla iligli derhal ilgileneceğim. Bu küçük detayları gerçekten kaçırmışım. İlginiz için teşekkürler.

Alıntı:
- Listelerine standart getir. Kimi liste numarali, kimi liste ise sadece bir dörtgen isareti ile siralanmis. Sahsi fikrim, bir site icerisinde logo ve menü disinda hic bir yerde büyük harf kullanilmamasidir. Gereksiz yere kalin ve büyük harf kullanmissin.
Listelerle ilgili düzenlemeyi en kısa sürede halledeceğim.

Alıntı:
- Sevkini kirmak istemem. Fakat editör yerine not defteri ile bir sayfa hazirlamayi ögrenene kadar, frontpage, dreamveawer gibi programlardan uzak dur. Aksi takdirde, yaptigin is hakkinda sadece yüzeysel bilgiye sahip olursun. Bir sekilde bir yerden CSS'e baslamazsan, bu sekilde design ettigin siteleri referans olarak gösteremezsin.
Yorumunuz için teşekkürler. HTML de ASP de bilgim yeterince var ancak tam olarak yararlanmayı bilmiyorum sanırım. Bu da tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor olsa gerek. Eğer üniversiteye gidiyor olmasaydım web tasarım üzerine bir yerlerde staj türü çalışmayı düşünürdüm. Ancak şuan ilk önceliğim okuduğum üniversite.

Yaptığınız tüm yorumlar için teşekkür ederim...
Comment

Etiketler

derman tip merkezi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:19.