|
Gönderen loveis4real
21.11.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
metsatöll
on
21.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: dermantipmerkezi.com.tr
Sayfanin kodlarina göz atarken
seklinde body ve HTML etiketlerini kapattiktan sonra, kodlamaya devam etmissiniz. Ayrica sayfaniz icerisinde CSS dosyasi da göremedim. Paragraf arasinda <font color="#0000ff">-----</font>, body etiketinden hemen sonra <center> etiketleri var ki, bu sekilde kodlama görmeyeli cok oldu diyebilirim. Kullandiginiz imaj dosyalari ve renkler acikcasi cok kötü. grafik tasariminda oldukca iyi olabilirsiniz, ama yine de en güzel websitesinden daha güzel bir imaj hazirlayip onu parcalara ayirdiktan sonra HTML olarak kaydedip, bunu internete aktarmaniz sizi webmaster yapmayacaktir. XHTML ve CSS üzerinde durmaniz ve bir metin editörü üzerinden site hazirlamayi ögrenene kadar bu iki dile calismanizda fayda var. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
ajemix
on
21.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
- Imla hatalarina dikkat,
- logo elden gecmeli, - Renk uyumsuzlugu var bence - Dikkat cekmesi gereken yazilarin hepsinin buyuk harflerle yazilmasi sart degil, - Istanbul fotografi yerine kurumun fotografi daha etkili olurdu bence, - flash panel elden gecirilmeli, - Araclar kesinlikle tekrar elden gecirilmeli vs. vs. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
mirturk
on
21.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Kırıcı olmak istemem ama daha epey katetmeniz gereken yol var. Benden önce yorum yapanlar kadar iyi olmadığımdan dolayı onların yorumlarına katılmakla yetinebilirim.
|
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj mirturk tarafından 22.11.2007 (08:10) yeniden düzenlendi..
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
loveis4real
on
22.11.2007
|
|
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler... Siteyi katletmişsiniz...
Biliyorum hakediorum çünkü açıkçası slice lara bölüp kod kısmına sadece ASP kodu yazarken include bölümlerini oluştururken baktım... CSS kullanmasını ne yazıkki bilmiyorum bu kadar ön. old. da kavrayamıorm HTML Code:
grafik tasariminda oldukca iyi olabilirsiniz, ama yine de en güzel websitesinden daha güzel bir imaj hazirlayip onu parcalara ayirdiktan sonra HTML olarak kaydedip, bunu internete aktarmaniz sizi webmaster yapmayacaktir ))Sitenin BU KADAR kötü old. bilmiodm ![]() Aslında diğer üye arkadaşların flash sitelerini gördükten sonra tabiki böle bir siteye bende baqsam böle bir yorum yaparım... Tavsiyelerinizin üzerinde çok duracağım arkadşlar teşekkür ediorum... Yorumlarınızı beklemeye devammm ))) |
|
Gönderen
erdinç
on
22.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Fazla hevesli ve heyecanlı genç bir arkadaş olduğun anlaşılıyor. Hem yaptığın sitede hem de burada kullandığın Türkçeyi çok etkileyici bulduğumu söyleyemem. Daha alman gereken çok yol olduğu kesin.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
mirturk
on
22.11.2007
|
||||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|||||||||||||||||||||||
|
Mesaj mirturk tarafından 22.11.2007 (15:53) yeniden düzenlendi..
|
||||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Supervisor
on
22.11.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
loveis4real
on
22.11.2007
|
|
Alıntı için teşekkür ederim arkadaşım. Siteye yeni üye oldum ve hiç bir forum sitesinde yorumlar için bir kural olduğunu görmemiştim. Bu da burada aynı şekilde yazmama neden oldu ancak bundan sonra dikkat edeceğim. Uyarınız için teşekkürler.
|
|
Gönderen
loveis4real
on
11.01.2008
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!