|
Gönderen koblay
28.12.2007 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
AloneKing
on
28.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Acemiye Yorum
site çok yavaş açılıyor diyerek başlayabilirim. Resimlerin boyutlarını küçültürsen ziyaretçiler siten açılmadan sayfayı kapatmak zorunda kalmazlar
![]() Tasarım çok sade olmuş, logoyu daha güzel yapabilirsin ![]() Bende çok iyi sayılmam, kolay gelsin ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
sahip
on
28.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Ben çok beğendim. Can-ı gönülden tebrik ederim.
Herşeyi yerli yerinde. Büyük başlık, altında resim, çok rahat okunabilir yazılar. (İçerik için bir şey söyleyemem, bilmiyorum çünkü.) Bir çok site yapıyorum diyen insandan çok daha başarılı bir yapı ve görünüme sahip bir site olmuş Koblay çok güzel olmuş, devam et. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
metsatöll
on
28.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Bence de oldukca güzel olmus. Renkler üzerinde biraz oynanabilir, fakat yazi tipi, sayfa iskeleti oldukca güzel olmus.
Yanliz sitede grafik göremedim. Biraz imaj dosyalari ile siteyi dolgun gösterebilirsiniz. Kolay gelsin |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
drkloji
on
29.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
İlk bakışta hazır bir template kullanmışsın gibime gelmişti. Ama HTML kodlara baktığımda orjinal yani sana ait olduğu belli oluyor.
Açıkcası acemi biri olarak hem table kullanmadan siteyi div tagları ile CSS'in nimetlerinden yararlanarak hazırlamış olman hem de sade ve kullanışlı böyle bir site hazırlayabildiğin için seni tebrik ederim. İnan bana gayet başarılısın. Çünkü ben 2 ay web tasarım kursuna gönderdiğimiz halde daha doğru düzgün bir sayfaya resim ekleyemeyen insanlar biliyorum. Sen bu işe yeni başlamış biri için profesyonel izler taşıyan bir site hazırlamışsın. Eğer kendini bu alanda geliştirirsen çok başarılı olabileceğin kesin. O potansiyel var. Çalışmalarında başarılar ve tekrar tebrikler |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
erturkerdal
on
30.12.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
Amaca hizmet açısından çok güzel bir site. Tebrikler. Gördüğüm en iyi köy sitesi.
|
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!