|
Gönderen omergul123
20.01.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
drkloji
on
20.01.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Bir Lokanta sitesi
Tasarım tam olarak ortaya çıkmamış. Tasarımı en azından biraz daha geliştirdikten sonra fikir danışsaydın daha iyi olurdu. Ama şu anda fikir olarak güzel olduğunu söyleyebilirim. Biraz daha detaylarda düzenleme yapılırsa (mesela ana resimde sağ tarafta bir miktar boşluk vs.) daha güzel bir çalışma olabilir. Ayrıca sol taraftaki menü göze biraz sırıtıyor. Oraya daha uygun bir menü koyabilirsin.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
omergul123
on
20.01.2008
|
|
O yukarıdaki çiçeğin öyle durması gerekmiyordu, postion absolute yaptım, bulunduğu div e göre baz alacağını sanmışım fakat ekrana göre almış, benim ekranda dar olduğu için sanki bulunduğu dive göre konumlanmış gibi görmüşüm, lakin şimdi yapmak istediğimi yapamıyorum şu position absolute bıktırdı beni...
|
|
Gönderen
heady
on
20.01.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Nasıl bir lokanta olduğunu bilmiyorum ama o "tabakta gül" konsepti bence olmamış. Tabi sadece imajın konsepti değil oraya konumlandırılış tarzı da olmamış... bunun yanında seçilen renk yemek işiyle tamamen uyumsuz. Kodlardan önce konsepti oturtmak çok daha önce gelmeli... Bir de lokantanın isminde kullanılan yazı karakteri de olmamış bana göre.
Çok klasik bir yapı. Biraz daha çabayla çok daha güzel şeyler çıkaracağına inanıyorum. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
cgencer
on
02.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
üzgünüm, sert olacak ama... çağdaş bir görünümden çok geri kalmış, aşırı sadeliği amatörlük olarak gözüken ve tipografisi, kontrast dengesi gibi tasarımsal ögeleri pek düşünülmemiş bir eskiz diyebilirim...
|
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!