|
Gönderen delizeka
28.01.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
leblebi82
on
30.01.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Kimindir.com alan adı sorgulama sitesi
Öncelikle siteniz hayırlı olsun. Gerçekten kullanışlı ve sade bir site olmuş. Hoşuma gitti. Bundan sonra kullanacağım inşallah. Bir de sorguladığım domainler boşa düşerse süper oalcak
![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
s5prin
on
30.01.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Ziyaretçilerinizi kaçırmak gibi olmasın ama http://instantdomainsearch.com/ fazlasıyla iş görüyor. Umarım farklı birşey katarsınız, hayırlı olsun yinede.
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
delizeka
on
30.01.2008
|
|
Aslında ilettiğiniz site gibi birçok bu tür servis sağlayan güzel site mevcut. Ve bunların herhangi biri ile de rekabet etmek gibi bir düşüncem yok. Siteyi gönüllü olarak geliştiriyorum, beğenen insanların ya da kullanmak isteyenlerin de -elimden geldiği ölçüde- ihtiyaçlarına cevap versin istiyorum. Sadece benim değil benim haricimde birkaç kişinin daha işini görüyorsa ne mutlu bana. Boşta duran kaynaklarımı yararlı bir şekilde değerlendirmiş olurum en azından.
Bu nedenle de hem burada hem de başka kanallarla "şu da olsa" ya da "şöyle de olsa", "böyle olmamış" gibi önerileri de dikkatle değerlendirip, insanların işine en çok nasıl yarayacaksa öyle sunmaya çalışıyorum ve boş vaktim oldukça da geliştirmeye devam edeceğim. Benimki, herhangi bir beklenti içinde olmayan bir site olduğu için, ziyaretçilerimi kaçırmış olmadınız, sadece güzel bir hizmet veren bir sitenin varlığından bizi haberdar ettiniz. Link ve yorum için teşekkür ederim. |
|
Gönderen
JerusaLem
on
30.01.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Bu servisleri sağlayan bir çok site mevcut. Bunların ciddi olanlarının hepsi yurt dışı kökenli.
Projenizin Türkiye'ye ait bir servis olması ve her yönüyle türkçe olması gayet avantajlı. Ufak bir dipnot : whois bilgilerinde çıkan emailleri spamcilerden saklarsanız daha mutlu oluruz ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
delizeka
on
31.01.2008
|
|
Mümkün olduğunca whois sorgusu sonucunda gelen ve benim bu data içinden ayıklayarak aldığım verilerle birlikte benim ekstra olarak göstermenin yararlı olacağını düşündüğüm her türlü veriyi mümkün olduğunca Türkçe terimler ile ifade etmeye çalışacağım. Bu konu benim için önemli.
E-posta adreslerini sadece resim haline getirmek e-posta adresi toplayan botları bir miktar engellese de tam olarak bir çözüm sunmuyor. Artık captcha denilen resimler bile çeşitli algoritmalar ile çözümlenebilir durumda. Bu konu ile ilgili olarak çalışıyorum, yakın bir zamanda sorgu sonuçlarındaki e-posta adresleri ortalıkta dolaşmayacak. Ayrıca e-posta adresi topladığı bilinen bazı botların siteye gezmelerini ya da otomatik sorgu yapmalarını engellemeye çalışıyorum. Bu konuda da bilinen listeleri incelemekteyim.Öneriniz ve yorumunuz için çok teşekkürler. |
|
Gönderen
xSentus
on
11.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
arkadaşım ilk yorumu sana yazayım,
hız bakımından gerçekten hoşuma gitti, tasarımsal anlamda da yeterli diyebilirim, daha fazla detaya gerek yok. içerik bakımından da şu domain boşta kaldığında haberdar et servisini de yaparsan kullanırım ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
stigmigster
on
13.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||