Zoque.Forum
»
Blog Denemesi
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen Python
16.02.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
cansurmeli
on
16.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Blog Denemesi
Valla bence çok güzel olmuş. Eline sağlık. Özellikle grafikler mükemmel. Çok hoşuma gittiler.
Bunun dışında yerleşiminde güzel olmuş.Yalnız sağ üstte kırmızı leke gri bölüme bulaşmış bence orayı temizle ve sayfaları gri bölüm için ortala. Bunun dışında başka diyecek bir şey olmaz bence. Çok güzel bir çalışma. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
sabricanzaim
on
16.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
benim gerçekten hoşuma gitti ama bir kaç şeye takıldım
1.o ayakkabı ile t-shirtü anlayamadım 2.etiketlerin yeri hafif ters gibi geldi gözüme |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
sabricanzaim
on
16.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
hmm hiç altından öyle bir fikir çıkacağını düşünmemiştim çok hoş bi fikir bence
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
sahip
on
18.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Şimdi bilmediklerime 3 verdim...
![]() site bitince/ yayına geçince yeniden bakmak gerekecektir. değil mi? Bir kere sunipeyk linki var ordan gönlümüzü fethetti bir kere ![]() görsel olarak da en çok da o ayakkabıları beğendik. genel garfik yapısını o ayakkabılar üzerine bile kurabilirsin bizce. Yani daha sade olabilir, özellikle o çiçek görünümlü görsellere gerek olmayabilir. Kümülede çok iyi ... bekliyoruz. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
Lexaria
on
18.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Öncelikle eline sağlık; tasarımın genel yerleşimini kullanışlı buldum, navigasyon da rahat.
Benim takıldığım nokta başlık kısmında -kişisel blog olmasını göz önünde bulundurarak- kendi ismin diğer herşeye göre daha silik ve ufak. Önceliğin isminde olması gerekli diye düşünüyorum. Görsel öncelikleri gözden geçirirsen tasarım daha oturmuş olacaktır. Birde illustratif kısımlar son bir koyu ton istiyor gibi geldi bana. Tekrar eline sağlık, kolay gelsin.. |
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj Lexaria tarafından 18.02.2008 (13:27) yeniden düzenlendi..
Açıklama: hatalı yazım
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
nurkan
on
18.02.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
eline sağlık çalışma güzel fakat renklerin üzerinde sanki transparan beyaz bir katman var. yani tam olarak nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama renkler aslında biz canlıyız da bizi pastel yapmaya çalışıyorlar demişler
![]() |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!