Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » bir site tasarımı

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->bir site tasarımı<!-- google_ad_section_end -->
bir site tasarımı
Gönderen drkloji
15.04.2008
Değerlendirme
Tasarım
60%60%60%
3
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
60%60%60%
3
Navigasyon
60%60%60%
3
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
1 user rated 60% average

merhaba arkadaslar. şu anda yapım aşamasında olan bir projemiz var. bir sosyal ağ olacak. farkı detayları olacak. gerçi ben tasarımcı değilim ama mecbur kalınca yapmak zorunda oluyor insan. neyse lafı fazla uzatmayayım. hazırladığım bir tasarım var. sitenin genel yapısıda bunun üzerine olacak. olabildiğince sade ve kullanışlı bir tasarım olmasını istedim. benimle tasarım için artı ve eksi yönlerden düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

link

Not: tasarımda yazan "kendinize şans tanıyın" vb sloganları dikkate almayın. onları göstermelik yazdım
Gönderen Lautreamont on 17.04.2008
Değerlendirme
Tasarım
60%60%60%
3
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
60%60%60%
3
Navigasyon
60%60%60%
3
Yüklenme Hızı
100%100%100%
5
Ortalama 60%
Re: bir site tasarımı

Merhaba,

Öncelikle ellerine sağlık. Çok fazla inceleyecek veri olmadığı için sanıyorum insanlar yorumda bulunmadılar. Ben öncelikle renklerde bir uyumsuzluk hissediyorum, arka fon ile footer arasındaki ton farkı ve kırmızı çok iyi durmamış (silüet halindeki figürleri de aynı kırmızı ile doldurman, onları da öldürmüş) Bir de kullandığın fontu çok sevemedim. Ayrıca sitenin kesinlikle düzgün bir logoya ve daha küçük kullanımlar için bir sembole ihtiyacı var. Son olarak tasarımı inceleyebilmek için en azından anasayfayı görmek gerekiyor kanımca, login sayfasını değil.
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Comment

Etiketler

site , tasarim

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:22.