Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » Site tasarimi: Ne yapsam garip görünüyor

Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz.

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->Site tasarimi: Ne yapsam garip görünüyor<!-- google_ad_section_end -->
Site tasarimi: Ne yapsam garip görünüyor
Gönderen metsatöll
18.04.2008
Değerlendirme
Tasarım
60%60%60%
3
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
60%60%60%
3
Navigasyon
60%60%60%
3
Yüklenme Hızı
80%80%80%
4
1 user rated 56% average

Bu adreteski sayfa üzerine calisiyorum. Maksadim, sayfanin üzerinde lightbox ile calisan bir imaj galerisi yüklemekti ama glider efekti, ne mootols ne de baska bir kütüphane ile calismadi. CSS ile calisan bir imaj efekti eklemek istedim ama bana biraz tuhaf gözüktü. Sanki kullanisliligi azaltiyor gibi.

Sizler son kullanici olarak bu sayfayi ziyaret etseydiniz ne düsünürdünüz? Sizce fotograflari listelemenin farkli bir yolunu bulmaya mi calisayim?

Bunun disinda, sitenin geri kalani ile ilgili fikirlerinizi de paylasirsaniz sevinirim.

Alt sayfalari hazirlamadim. Bu yüzden linkler ya aktif degil, yada tiklandiginda sayfayi bozuyorlar.
Gönderen cihangir on 29.04.2008
Değerlendirme
Tasarım
60%60%60%
3
Içerik
20%20%20%
1
Kullanışlılık
60%60%60%
3
Navigasyon
60%60%60%
3
Yüklenme Hızı
80%80%80%
4
Ortalama 56%
Re: Site tasarimi: Ne yapsam garip görünüyor

Alıntı:
Sizler son kullanici olarak bu sayfayi ziyaret etseydiniz ne düsünürdünüz? Sizce fotograflari listelemenin farkli bir yolunu bulmaya mi calisayim?
Saniyorum son baktigimdan beri görselleri göstermek icin kullandigin .js'i kaldirmissin. Hic olmamasi, eskisindan daha iyi sanki. Cünkü sayfa icinde metinlerdeki kullandigin efekte yani yavas gecise, birden gösterilen görseller uymuyordu. Saniyorum kullanmak istedigin .js galerilerinin calismamasinin sebebi, sayfa icinde diger kullandigin .js'lerin birbirleriyle cakisiyor olmalari. Deneme yanilma ile belki hangisinin problem yarattigi bulunabilir.

Bunun haricinde sayfa yapisinda eksikligini hissetigim tek nokta, footer alanin olmayip, ana tablonun sayfanin en altina yaslaniyor durmasi.
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen metsatöll on 30.04.2008
Re: Site tasarimi: Ne yapsam garip görünüyor

Yorum icin tesekkürler Cihangir.

Problemim glider.js dosyasindan kaynaklaniyordu. Yazilar arasi gecis efektini kaldirmak istemedigimden, fotograflar üzerinde oynamaya karar verdim. Ilk mesajimdaki adresi güncellemedim ama siteye son halini verdikten (footer ekledikten) sonra bu adres üzerinde demo olarak yayina aldim.
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Comment

Etiketler

site tasarimi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:56.