Zoque.Forum
»
animasyon ağır mı?
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen temmuzss
02.05.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
ooruc
on
02.05.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: animasyon ağır mı?
amd64 3000+
1024 ram ben de bir sorun çıkarmadı... diyordum ki evet biraz kasıyor makinayı. açık olan program ya da sayfalar arası geçişlerinde duraklamalar olmaya başladı senin sayfan açıkken. ama açık olan sayfayla biraz ilgilenince duraklamalar geçiyor. bir de poo.SWF yüzünden sanırım metin kısmının da açılması gecikiyor. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
ooruc
on
02.05.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
ya, kafanı karıştırmış olmam umarım. sistem diskim çok parçalanmıştı. temiz ghost yedeğimi yükledikten sonra şimdi yeniden denedim sayfayi. şu anda belirgin bir problem yok gözükmekte. belki çok hafif ama senin sayfadan mı emin değilim. belki daha eski makinalarda problem yaşanabilir. o nedenle diğer kullanıcı arkadaşlardan gelebilecek geri bildirimlerden ya da eski bir makinayla denedikten sonra yeniden uğraşmayı düşün istersen
bir de sitenin hitap edeceği kullanıcı kitlesi nasıl sen daha iyi bilirsin. bilgisayarla yakından ilgili kişilerin makinalarında bir problem yaratmaz gibi geldi bana.iyi çalışmalar |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
temmuzss
on
02.05.2008
|
|
Benim sayfadır o kesin, bu sayfa böyle kalsında diğerlerine koymam sanırım.
bir sene sonra yayına veririm tekrar. sayfayı flash ve web tasarımı hakkında bildiklerimi(!) paylaşmak için hazırladığımdan ziyaretçiler genelde yeni başlayan, veya problem yaşayıp çözüm arayanlar. ama enteresandır Tanzanya'dan Morocco'ya kadar 39 farklı ülkeden ziyaretçi geldi. ilerisinde ne olur bilmem. vakit ayırdığınız için teşekkürler |
Zoque'a hoşgeldiniz!