Zoque.Forum
»
Tptatpeynircilik
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen The_ilkay
16.05.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Cdurdu
on
17.05.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: Tptatpeynircilik
Öncelikle sayfanın kodlaması iyi, kusursuz gibi gözüküyor fakat gsm operatoru Avea'nın çizgilerini çarpıcı ince detaylarına kadar taşıyor buradan biraz kafam karıştı açık konuşmak gerekirse. Sonrasında soruna gelecek olursak orada marquee yerine bir flash animasyon ile logolarını kaydırabilirsin hatta ilk andaki o boşluk ve her turda oluşan o ara booşlukta ortadan kalkar daha iyi bir akış görünümü olur. önerisin de bulunabilirim.
Kolay gelsin. |
|||||||||||||||||||||
|
Mesaj Cdurdu tarafından 17.05.2008 (00:23) yeniden düzenlendi..
Açıklama: Anket hatası
|
||||||||||||||||||||||
|
Gönderen
metsatöll
on
17.05.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Oldukca hos bir tasarim olmus Ilkay. Ellerine saglik, ben acikcasi cok begendim.
Birkac sey sadece; JavaScript ile calisan autoscroll efektler vardi. Google'da aratirsan bulursun. Fakat, kredi karti logolarin cok büyük ve onlari kaydirman bana biraz anlamsiz geldi.Kart logolarini, daha kücük (30x20 px gibi), footerda sol alt köseye dogrudan ekleyebilirsin. kurumsal bir sitede, CSS-XHTML linklerini footer'da tutman pekte gerekli görünmüyor. Sonucta siteye giren, firma veya ürünleri incelemek icin gelecektir. Ziyaretciler kisminda'da öyle. Ben IP adresini göstermezdim. |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
The_ilkay
on
17.05.2008
|
|
@Cdurdu, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Siz avea'dan bahsedince merak edip avea.com.tr adresine girdim ve inanın siteye ilk girişim oldu.Haklısınız, oval köşeler ve renkler oldukça benziyor ama ne tasarımı yaparken, ne de daha önce avea'nın sitesine girmemiştim.
@metsatöll, değerli yorumlarınız için size de teşekkür ederim.Önerilerinizin sebeplerinde çok haklısınız.İlk fırsatta hepsini uygulayacağım. ![]() |
|
Gönderen
MGoktas
on
17.05.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Safari'de alt bölümdeki alanların içeriği alanın dışına taşıyor.
Kırmızı beyaz çekici bir renk bence. Sadelik de her zaman tercihimdir. Fakat sitenin/markanın/kurumun bir logosu olmalı değil mi? Bir de yukarıda söylendiği gibi kart logoları büyük olmuş, kırmızı alan içine sıkışmış gibi ve kayma efekti gereksiz olmuş orada. İyi çalışmalar. |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!