Zoque.Forum
»
JQuery ile ilk çalışma
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen drkloji
17.07.2008 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Sobot
on
17.07.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
Re: JQuery ile ilk çalışma
Merhaba arkadaşım,
siteni gerçekten beğendim ellerine sağlık sadece bir önerim var, yazı efektlerindeki değişim biraz daha hızlı olsa nasıl olur acaba? |
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
drkloji
on
18.07.2008
|
|
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
@Sobot yazıların hızları aslına bakarsan ayarlamak biraz uğraştırmıştı ama şu anda en uygun oranda. çünkü hızını arttırınca tüm harfler aynı anda değişiyormuş izlenimi uyanıyor. tabi bu da istenmeyen bi durum. @yaramazca evet haklısın. ana sayfada içerikleri ajax ile dışardan alması sıkıntı yaratır. ancak linklerden geldiğinde de içeriği yükletme yapacağım. yani mesela index.HTML?Hakkimizda şeklinde direk linkten geldiğinde içerik ajax ile çekilmeyecek direk sayfaya yüklenmiş olacak. bu da Google'nın siteyi indexlemesinde herhangi bir sıkıntı yaratmaz. @bgul açıkcası internet Explorer 6 da bile hata görmedim. Firefox ile hata çıkmasına şaşırdım doğrusu. hataya ilişkin bir ekran görüntüsü göndermen mümkün olursa sevinirim. |
|
Gönderen
kubilayk
on
20.07.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
perplex
on
20.07.2008
|
||||||||||||||||||||||
|
1 ) evet ff de hiçbirşey çıkmıyor.
2) resim geçişlerinde easing'i bounce dışında birşey kullanman daha iyi. exponential ya da strong olabilir belki 3) içerikler açılırken de easing olmalı. bu da exponential olabilir bütünlük sağlanır. 4) menülerde rollover-out olmalı. bu haliyle çok sade |
|||||||||||||||||||||
Zoque'a hoşgeldiniz!