|
Gönderen ZORBA
11.02.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
soulburn
on
12.02.2002
|
|
selam
bir iki tane önerim olucak; dost meclisi başlığı altındaki yazıya justify koymayı unutmuşsun.diğerlerinde olup onda olmaması biraz sırıtıyo. ![]() onun dışında yazılar çok fazla kenara bitişik bunu style="margin-left: 5; margin-right: 5" ile biraz daha ferah bi görüntüye kavuşturabilirsin. bide son olarak yukardaki dropdown menüde /// ve ... yerine » kullanırsan kanımca daha bi şık durur.tabi harfler arasında boşluk bırakmaman da daha kibar bi görüntü sağlar. bunların dışında gayet güzel bir tasarım,daha da güzel olucağı kanısındayım. kolay gelsin. |
|
Gönderen
Umut Güncan
on
12.02.2002
|
|
Merhabalar
İlk başta ikisininde bu haliyle güzel olduğunu söylemeliyim. Eee bütün insanlar gibi bende hemen kötü yanlarını söylicem ![]() 1. çalışmanda renk uyumunu biraz gözardı etmiş gibisin. Ama banada güvenme yani balki uyumludur. Bence bordo rengi kaldırmalısın mı acaba ![]() 2. çalışman birinciye göre daha güzel. Bencede "///" yerine başka birşeyler kullanıp harfleri birleştirmelisin.Haa birde o andaki yeşil menude yatay olanda gölge var ama dikey olanda yok Bence yeşil alan üzerinde çok az daha çalışmalısın. Biraz gariplik var gibi. Sana iy çalışmalar arkadaşım ![]() |
|
Gönderen
Z o l t i [ X ]
on
12.02.2002
|
|
eğer bunlardan birini kullanacaksan 1. si daha güzel . başarılar
|
|
Gönderen
Umut Güncan
on
12.02.2002
|
|
Zoltix
Cevaplamayıbilrsin ama neden biri seçtin arkadaşım. Merak ettim ![]() |
|
Gönderen
oky
on
13.02.2002
|
|
|
Alıntı:
|
|
|
Gönderen
Hooded
on
14.02.2002
|
|
güzel olmuş eline sağlık
|
|
Gönderen
cihangir
on
15.02.2002
|
|
ilk calisman: kullanilan geometrik sekillerin birbirine uymadigini düsünüyorum. alttaki ücgen, ufak daireler, arama motorun yanindaki yuvarlak. özellikle alt kisimdaki ücgen sanki bana orada birseyler eksik hissi veriyor.
ikinci calisman: bu calisma daha cok hosuma gitti. gözüme carpan insan icin 3 farkli formatta insan kullanilmis. özellikle icon ile deathpool karakterinin yanyana olmamasi gerekir bence. altinda deathpool yazani senin yaptigini kabul ederek, diger ikisini kullanmamani tavsiye ederim. birde sol alt kösedeki cópyright bölümü bütüne uymuyor gibi. yoksa cok hos bir site, kullanima her an acilmaya hazir hissi veriyor ![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!