Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » Türk Google'ı: Hobaa!

Comment

LinkBack Review Tools
Old 14.02.2002  
tuhaf_yazar

Yer: İstanbul
Türk Google'ı: Hobaa!

Efendiiim. Buraya çok fazla adres yazıyor ve size danışıyorum. Eh bâzen bu danışmalarım rahatsızlık veriyor ve yadıklarım siliniyor ama, siliniyor diye de danışma imkânımızdan vaz mı geçelim? Buyurun yine bir soru:

1)
tuhaf_yazar şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen Kudak on 24.02.2002
unlucky her sitenin sloganı tipinde yazılar vardır. buda slogan zaten.
mesela ben kuzenler.net sitesinde türkiyenin size en yakın sitesi demiştim sence en yakın sitesimi ??

yani bunun gibi birşey bence söz konusu bile olmamalı.
Gönderen nikita on 24.02.2002
bence olmalı...
"en yakın sitesi" derken bu kişiden kişiye değişebilecek bir durumdur.gerçekten de senin siteni kendine çok yakın bulanlar çıkacaktır.
ama "en hızlı arama motoru" dersen bir veriye dayandırman gerekir iddianı.Google'da arama sonucunun kaç salisede çıktığı anında yazıyor...

sanırım sloganlar bulunurken gerçekçi yaklaşmak lazım...
Gönderen Kudak on 25.02.2002
27 iyi güzelde hızlılık konusuda kişiden kişiye değişen bir kriter sonuçta

bana her ne kadar hızlı gelmesede sloganla alakalı olmasada benim için önemsiz bir nokta. çünkü siteye girenin amacı sloganın uygunluğunu kontrol etmek değil aradığını bulmak olsa gerek
Gönderen nikita on 25.02.2002
mesela şöyle düşünelim:

biri gelir ve derki ford ka dünyanın en şeker,güzel arabasıdır.kim buna itiraz edebilir.diyen kişiye göre bu böyledir ve değişmez.

ama biri gelip ford ka dünyanın en hızlı arabasıdır derse,ne dersin?kişiden kişiye göre değişir mi? bence değişmez...

arama motorunun hızlılığı da böyledir. neyse sonuçta bakış açıları da kişiden kişiye göre değişir.
Gönderen soul on 26.02.2002
Bene fikir hoş ancak. İsim ne kadar orjinallikten uzak olsa da gene akılda kalıcı.

Bir de eğer Google bir yerlerdew ise googlın tüm sayfayı indexleme kurgusunuda dahil etmelisin bence... Yani tüm sayfa içeriğinde arama hatta sitedeki tüm sayfaların içeriğinde arama...
Gönderen tuhaf_yazar on 07.03.2002
27'nin hakkı var. Aslında hiçbir istatisriğe dayanmıyor şu anda iddiâmız. Ama ümittir o... Hayâldir. Bir gün istatistikleri ile birlikte arkasında olabilmek için ruh hazırlığıdır. Tabiî en önemlisi propagandadır. Slogandır. Ukelâlık gibi mi geliyor size? Öyleyse öyledir.
Comment

Etiketler

hobaa , googlei , turk

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 12:04.