Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » Türk Google'ı: Hobaa!

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->Türk Google'ı: Hobaa!<!-- google_ad_section_end -->
Türk Google'ı: Hobaa!
Gönderen tuhaf_yazar
14.02.2002
Değerlendirme
TasarımN/A
IçerikN/A
KullanışlılıkN/A
NavigasyonN/A
Yüklenme HızıN/A
0 users rated N/A% average

Efendiiim. Buraya çok fazla adres yazıyor ve size danışıyorum. Eh bâzen bu danışmalarım rahatsızlık veriyor ve yadıklarım siliniyor ama, siliniyor diye de danışma imkânımızdan vaz mı geçelim? Buyurun yine bir soru:

1) http://www.hobaa.com domaini sizce nasıl? Yarar mı? İstikbal vaat eder mi?

2) Bu domaine şu anda yaptığım gibi bir arama motoru kurmaktan daha güzel bir fikri olan var mı?

3) Hayâtımda ilk defâ bir arama motoru scripti yazdım. Dizayn meselesini zâten boşverin. Sıfır dizayn, yüksek hız prensibiyle kendimi avutmaktayım. Sizce programlama nasıl?

4) site ile ilgili her türlü ilâve düşünce ve tavsiyeleri ayrıca isterim. Ne çok şey istedim yâhu

Şimdiden sağolun.
Gönderen ArkHe on 14.02.2002
Araması baya hızlı.Hoşuma gitti.Tabi gelişmesi lazım.Az site bulunuyor

Birde bence aşırı sade.Tamam önemli olan programlama diyorsun ama yine de sade Biraz geliştirsen güzel olacağına inanıyorum.domain olarak ta bana göre bu domain arama motoru değil de mesela ilginç olayların yer aldığı bir site olarak kullanılabilir.Yani "şuna bak ya hobaaaaa" der insanlar ...

Devamını dilerim...
Uykum var acayip saçmaladıysam affola...
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen oky on 14.02.2002
Çook iddialı bir laf Türk Google..

Evet gelişmesi lazım. Çok az site var. oky diye arattırdım, Kale Holding çıktı

Bu arada sadelik demişsin ve o niyetle bir site hazırlamışsın fakat Hobaa yazısını imaj olarak yapmışsın ki tam 21,3 kb..! Bence bunu düşür hatta onu bile yazıyla yap
Gönderen tuhaf_yazar on 14.02.2002
Alıntı:
Gönderen: oky
Çook iddialı bir laf Türk Google..

Evet gelişmesi lazım. Çok az site var. oky diye arattırdım, Kale Holding çıktı

Bu arada sadelik demişsin ve o niyetle bir site hazırlamışsın fakat Hobaa yazısını imaj olarak yapmışsın ki tam 21,3 kb..! Bence bunu düşür hatta onu bile yazıyla yap
İddiâ konusunda haklısın. Resimler konusunda da. İddiâ şimdilik büyük kalsın da, resimleri hakîkaten küçültmeli. Bu arada "oky" yazınca neden Kale çıktı dersek... Çünkü Kale'nin keywordlerinde okyay diye bişi var. Niye koymuşlarsa? İşte ondan. Henüz arama "Eh işte" civarlarında

domain konusunda da yorum beklerim...
Gönderen Hooded on 14.02.2002
gri background üzerine beyaz backgroundlı bannerlar kötü olmuş istersen düzeltebilirim.
Gönderen soulburn on 14.02.2002
tepedeki logo.gif yükleme açısından sorun çıkarmıyoda asıl sorun aşağıdaki banner ın yüklenmesi.o baya bekletiyo.

eğer türk Google'ı olucaz düşüncesindeyseniz ve dolayısıyla örnek olarakda Google'ı alıyorsanız onlarında yaptığı gibi sayfanıza banner koymamakla başlayabilirsiniz.bölece hızdan da kazanmış olursunuz.
Gönderen doubt on 14.02.2002
bence domain güzel.
bunun dışında birşey soracağım. mesela ben sitemi ekledim ve keywordslar alındı sitemden. bu kendini güncelleyebilecek mi. yani 6 ay sonra ben sitemin içeriğini değiştirdim diyelim. eski keywords'lara mı bakacak.

türk Google'ı diybileceğim bir site henüz yok.
arabul: arayıp bulmak'tan çok reklam izlettiriyor
netbul : eskiden daha iyiydi. uzanlar aldıktan sonra girmez oldum. zaten içerik ve tasarım da değişti ve daha itici oldu bana göre.
hobaa: eğer doğru işler yapılırsa neden olmasın?
(ama daha içerik yokken bir banner koymak bence eksi puandır.
önce birşeyler verebilmelisin ki birşeyler bekleyesin.)
Gönderen abacus on 14.02.2002
hobaa olmadı ama eskişehir yazdım herhangi bir kayıt bulunamadi dedi olurmu ya?
Gönderen tuncau on 20.02.2002
sistem güzel amaç güzel ama kalite100 ile nereye kadar. birde çoklu sayfada, diğer sayfaya geçişi Google daki ile aynı olmuş. çoklu A olayı. bence daha orijinal birşey bulabilirsin.

iyi çalışmalar
Gönderen aziL on 20.02.2002
"Dünyânın en hızlı arama motoruna hoşgeldiniz!" derken;

dünyanın en hızlı arama motoru ibaresini kullanmanıza neden
olan istatistiksel verilere nerden ulaştığınızı açıklayabilir misiniz?
Comment

Etiketler

hobaa , googlei , turk

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:22.