|
Gönderen tuhaf_yazar
14.02.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
ArkHe
on
14.02.2002
|
|
Araması baya hızlı.Hoşuma gitti.Tabi gelişmesi lazım.Az site bulunuyor
![]() Birde bence aşırı sade.Tamam önemli olan programlama diyorsun ama yine de sade Biraz geliştirsen güzel olacağına inanıyorum.domain olarak ta bana göre bu domain arama motoru değil de mesela ilginç olayların yer aldığı bir site olarak kullanılabilir.Yani "şuna bak ya hobaaaaa" der insanlar ...Devamını dilerim... Uykum var acayip saçmaladıysam affola... |
|
Gönderen
tuhaf_yazar
on
14.02.2002
|
|
|
Alıntı:
![]() domain konusunda da yorum beklerim... |
|
|
Gönderen
Hooded
on
14.02.2002
|
|
gri background üzerine beyaz backgroundlı bannerlar kötü olmuş istersen düzeltebilirim.
|
|
Gönderen
soulburn
on
14.02.2002
|
|
tepedeki logo.gif yükleme açısından sorun çıkarmıyoda asıl sorun aşağıdaki banner ın yüklenmesi.o baya bekletiyo.
eğer türk Google'ı olucaz düşüncesindeyseniz ve dolayısıyla örnek olarakda Google'ı alıyorsanız onlarında yaptığı gibi sayfanıza banner koymamakla başlayabilirsiniz.bölece hızdan da kazanmış olursunuz. |
|
Gönderen
doubt
on
14.02.2002
|
|
bence domain güzel.
bunun dışında birşey soracağım. mesela ben sitemi ekledim ve keywordslar alındı sitemden. bu kendini güncelleyebilecek mi. yani 6 ay sonra ben sitemin içeriğini değiştirdim diyelim. eski keywords'lara mı bakacak. türk Google'ı diybileceğim bir site henüz yok. arabul: arayıp bulmak'tan çok reklam izlettiriyor netbul : eskiden daha iyiydi. uzanlar aldıktan sonra girmez oldum. zaten içerik ve tasarım da değişti ve daha itici oldu bana göre. hobaa: eğer doğru işler yapılırsa neden olmasın? (ama daha içerik yokken bir banner koymak bence eksi puandır. önce birşeyler verebilmelisin ki birşeyler bekleyesin.) |
|
Gönderen
abacus
on
14.02.2002
|
|
hobaa olmadı ama
eskişehir yazdım herhangi bir kayıt bulunamadi dedi olurmu ya? |
Zoque'a hoşgeldiniz!