Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » karar veremedim???

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->karar veremedim???<!-- google_ad_section_end -->
karar veremedim???
Gönderen absconder
15.02.2002
Değerlendirme
TasarımN/A
IçerikN/A
KullanışlılıkN/A
NavigasyonN/A
Yüklenme HızıN/A
0 users rated N/A% average

ölçü aletleri [=tansiyon aletleri, su saatleri filan üzerine çalışan bir firma]

ilk çalışma
ikinci çalışma

renk uyumu açısından değerlendirirseniz sevinirim...

./ yazının sayfa ile alakası yok. sadece yazı olsun diye koydum
Gönderen neon on 15.02.2002
valla özgürcüğümm bence beyaz zemin daha iyi olmuş..
zaTEN bEN artık bıktım senin şu iç karartıcı gri tonlarından...Artık biraz gözümüzü,gönlümüzü açmanın zamanı gelmedi mi sence de??
Anladın mı?????
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen pasam on 15.02.2002
Ben Koyu olanı onerıyorum , Cerceve dışı koyu olunca gozu yormuyor. Ve ilgi ortada toplanıyor. Renk uyumu başarılı tebrikler.
Gönderen Umut Güncan on 15.02.2002
Walla ikisinede baktım ama ikisi arasındaki farkı birsüre sonra anladım Yani sadace yan kenarlar beyaz ve yeşil değil mi?
Bana göre ikiside olur çünkü o kadar göze batan birşey yok. ikisindede
Sana kolay gelsin
Gönderen Kaşif on 15.02.2002
koyu olanın renk uyumu diğerine göre daha iyi. koyu olanı tavsiye ederim. rengi biraz daha açabilirsen daha iyi olur.

beyaz artık klasik oldu gibi.
yinede bazı sayfalara yakışıyor
Gönderen nisyan on 17.02.2002
renk uyumu?

arka plan olarak kesinlikle koyu olan daha hoş duruyor. inside.ASP'nin içindeki kırmızı artalan nedense beni rahatsız etti. bir de böyle keskin çizgilerle yapılmış tasarımlarda uygulanan shadow efektleri nedense tasarımın genel havasına aykırıymış gibi geliyor bana.

iyi çalışmalar.
Gönderen absconder on 18.02.2002
shadow tamamen bana ait olan bir çalışma değil. bir sitede gördüğüm shadow efektinden esinlenme. ama bana göre amacı hem dikkati orta kısımda toplaması hemde çözünnürlük değiştiğinde ana kısma yardımcı olması.

koyu olan tasarımı kullanacağım. tavsiyelerinize teşekkürler.
Comment

Etiketler

veremedim , karar

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:26.