Zoque.Forum
»
// Orion World-ultima Test Index //
|
| Tasarım Aşamasındakiler Tasarım aşamasındaki sitelerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen
ZORBA
on
15.03.2002
|
|
Güzel Tasarım yalnız hızlı erişim sanırım oraya gitmemiş ve sol tarafta ejderha kafasıyla biten bölüm özensizce yapılmış gibi ama genel itibariyle güzel site ha birde yukarıdaki menuler mauseover olunca beyaz renk alıyor ve kayboluyor yine bana göre beyaz değilde gri olsa daha iyi olur mesela #e7e7e7 felan...
ellerine sağlık |
|
Gönderen
Ragnar
on
19.03.2002
|
|
Tasarım cidden hoş olmuş. Bence hızlı erişim menusünün yeride iyi nedne dersen siteye girenlerin dikkatini direk çekecek bir yerde bu sayadede siteye giren player lar kolaylıkla istedikleri linklere ulaşa bilecekler.
+Tavsiye= Sayfanın Sağkısmındaki Skill menulerini text yaparsan ileride yeni eklenecek skill ve acıklamaları icinde yeni buttonlar yapmak zorunda kalmazsın vede o kısmı programlarsan iyi olu PHP vs. Not: Gerçekten hoş bir çalışam başarılı buldum kendi açımdan başarılarının devami dileğiyle |
|
Gönderen
Se7en
on
25.03.2002
|
|
Açikcasi ne yalan söyleyeyim. Arkadasima vermis oldugum bir sözü tutmak için bu tasarimi hazirladim. Hizli erisim surdaymis burdaymis hiç düsünmedim bile. Dikkatli bakarsaniz rolloverlardaki üsengeçligimin farkina varirsiniz. Ama umdugumdanda güzel fikirler söylediniz ayri konu. çok thnx
![]() |
|
Gönderen
gemeaux
on
26.03.2002
|
|
Güzel bir tasarım. Renk uyumu da fena değil. Fazla renk kullanılmaması ve birbirine yakın tonda renkler kullanılması yerinde olmuş. Değiştirilebilecek tek şey - bence - sağdaki ana menünün sola getirilmesi. Biliyorsun, ziyaretçiler bir web sitesine girdiklerinde, onu gözleriyle taramaya sol üst köşeden başlarlar. Genellikle de navigation panelini solda ararlar (bir yerde okumuştum, araştırılıp araştırılmadığı bilinmiyor).
Çalışmalarında başarılar. ![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!