|
Gönderen ZORBA
16.04.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
DesignSTRATEGY
on
16.04.2002
|
|
Yalnız Photoshop'un üstünlüğü tartışılmaz bir gerçek, hızına gelince ise bu da verilen effectlere bağlı olarak ram = effect' dir.
Tasarım ise Renk seçimi olarak güzel olmuş.. |
|
Gönderen
doubt
on
16.04.2002
|
|
Adobe image Ready bendeki Freworks olayını bitirdi. En son 3'ü kullanmıştım. +. versiyonu kurmadım bile. Tasarıma gelince Üstteki mavi bence uygun durmamış alttaki yeşilin farklı bir tonunu denesen daha iyi olur. domain sorgulamanın yeri değiştirilebilir. Ayrıca Mavi renkte kullandığın efekt yerine orada da petek ya da altıgen neyse onunla ilintili birşeyler yapıp client login'deki peteği de yeşil alanın sağındaki peteklerle bağlayabilirsen daha güzel olur kanısındayım.
|
|
Gönderen
Umut Güncan
on
17.04.2002
|
|
Güzel olmuş ama yukarıdakidomain sorgulama bölümünü başka bir yerde görsek daha iyi olr bellki?
Birde ayıraç olarak tırtıkllı çizgiler yerine başka birşey yapsak? Ama bu haliylede güzel geliyor göze. Tebrikler. Başarılar. ![]() |
|
Gönderen
harddream
on
20.04.2002
|
|
ben de bir fireworsk kullanıcısıyım ama Photoshop her zaman fw den üstündür tartışılmaz çünkü ps nin daha çok avantajları var ama macromedia buna bir çare bulur diye düşünüyorum belkide fw nin net de pek pulg in gibi vs.. eklentileri çok yok
tasarıma gelince bence biraz daha geliştirmen gerekir diye düşünüyorum üstdeki o effect biraz sade kaçmış oraya güzel bir imaj eklentisi yapsan gittikçe flu ya kaçan daha hoş olur derim çalışmalarında başarılar. |
Zoque'a hoşgeldiniz!