|
Gönderen DigiMan
14.08.2002 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
soul
on
15.08.2002
|
|
Yana kaymasından başlayayım;
trend takip ediyorsun diyecektim ancak yaklaşık bir sene geçti yana kayma sihteler biteli. Sanatsal açıdan diyeceğim, bence güzel olmamış, kullanılabilirlik ise felaket düşmüş. Eğer illede kullanacağım dersen iframe veya bildiğimiz frame kulan derim. Çünkü 1280 ile bakıyorum ve alt kaydırma çubuğu çook uzak. tablolardaki yazıların paddinglerini ayarlarsan iyi olur yani sağ-sol boşluklar olsa. mesela <td style="padding:2px"> gibi bir şeyler desen. Daha okunaklı olur en azından ve daha da estetik. Resimlerin ve coverların üzerilerine tıklanabilse daha iyi olur. Renk tonlamasına da farklı renkler katılabilir. Son olarak tuhaf su / balık ta bayağı orjinal olmuş. Sitede en beğendiğim şey sağ taraflarda bulunan ablanın resmi. Çok hoş bir çizim sen mi çizdin acaba ? |
|
Gönderen
DigiMan
on
15.08.2002
|
|
Yok yok, web trendleriyle felan akali degil durum
Icimden geldi sadece. Ben de 1280 kullaniyorum zaten, planlarima gore bazi sayfalarda daha da uzuycek scroll bar malesef...Kullanislilik acisindan ben de iframe ya da frame kullanmayi dusundum ama o zaman da site analiz(i).com'la benzerlikler kurulacak diye cekindim dogrusu. Okunabilirlik icin cell padding iyi olur, haklisin. O guzel resimler, uzun zamandir hayran oldugum Hed Kandi'nin CD kapaklarindan uyarlama. Bayagi ugrastim ustlerinde (bazel kol felan ekledim, ya da saclari degistirdim vs) ama sonucta salt benim cizimim degiller; o kadar sanatsal yetenegim yok. Scroll bar'in yukarda olmasi nasil saglaniyo bu arada? Solda olmasi icin gerekli kodu gormustum biyerlerde, ama yukarda? Gerci solda olmasini saglayan kodda bir kelimelik degisiklik yeterli olucak gibi ama dur bakalim ![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!