|
Gönderen
automatisch
on
17.08.2002
|
|
neden bir yorum yazmadınız anlıyamadım ü$enmeyin pls
![]() |
|
Gönderen
automatisch
on
17.08.2002
|
|
yok zaten taslak mahiyetinde link fln yok yani
![]() |
|
Gönderen
automatisch
on
17.08.2002
|
|
yok tasarım bakımında sadece ferrari deil yani
![]() |
|
Gönderen
DigiMan
on
18.08.2002
|
|
Yaw ne geyik yapmissiniz, ben de bu kadar mesaji görünce "millet amma yorumlamis, iyi be" dedim
![]() Neyse.. Renk uyumu gerek bence siteye. Arkaplandaki mavide, yukardaki bölümlere de biraz at en azindan. Cok alakasiz durmuslar böyle. Ya hellfire'in icini, ya da linkleri felan mavi yapsan iyi olur gibi. Asagi da kirmizi at birazcik; yani denge olsun. Aslinda, o resmin üstündeki karekareleri mavi yapsan da güzel olur gibi. Bi dene istersen bunu. Add favourites o kadar ön planda olmak zorunda mi? Arkaplandaki cizgiler yerine, o resmin üstündeki karekarenin aynisindan kullansan belki daha hos durur. Yani komple karekare, o resim de altinda kalmis gibi olur. O pixel fontlar da bence ferrari ve hellfire gibi sert konseptlere gitmemis. Biraz daha ugrasirsan güzel olur bence. Zaten ilk taslak sanirim.. yaparsin daha. |
|
Gönderen
automatisch
on
19.08.2002
|
|
söylediklerin için saol söylediklerin mantıklı geldi hemen i$e koyuluyorum :P
|
|
Gönderen
oky
on
26.08.2002
|
|
evet, pixelfont dediğin küçük olur, küçük olmalı.
o kareler daha az belirgin ve daha minik minik olsa daha iyi durur. clouds güzel fakat renklerde hata var bence. renk uyumu gerek. iframe gitmez kanısındayım. ortalaman güzel olmuş. arkaplanın rengi de değişmeli belki. hellfire yazısı daha özene bezene yazılabilir. tebrikler. |
![]() |
| Etiketler |
|
yaparmisiniz , yorumunu , taslaginin , sitemin , kisisel |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!