Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Tasarım Aşamasındakiler » Sanırım Yardıma İhtiyacım Var

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->Sanırım Yardıma İhtiyacım Var<!-- google_ad_section_end -->
Sanırım Yardıma İhtiyacım Var
Gönderen ZORBA
03.09.2002
Değerlendirme
TasarımN/A
IçerikN/A
KullanışlılıkN/A
NavigasyonN/A
Yüklenme HızıN/A
0 users rated N/A% average

Bazen tribe grip iş çıkartamaz oluyorum ve şu anda bitirmem gereken bir iş var birşeyler karaladım ancak ilerleyemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Anlayışla karşılayıp fikir beyanederseniz menun olurum.

Not: Sayfa da doğru düzgün birşey yok ancak bu işle haşırneşir olanlar sayfanın ilerisini görebilirler

Şimdiden teşekkürler. url aşağıda.

www.netbilweb.com/new/default.htm
Gönderen emremer on 03.09.2002
navigasyon kisimlari biraz kalin sanki
(..logo/navigasyon/sub nav/resim&flash/baslik/server resmi.. derken server hakkinda bilgi verecek cok az yer kalmis bence)

yanlis gormedi isem 5-6 farkli font sitili var

resim yada flash gelecek degidin kisma cok "sade ve zarif bir flash" daha iyi olur

NET bilgisayar kismi logo degilse (en azindan font) degisebilir

hosting..web tasarimi title laririda yukardaki gibi hafif bevel li olabilir belki..

.ve bu tarz bir site fazla atraksiyondan cok bilgi de ön planda bence.. icerigi yerlestirdikce gelisecektir zaten..

aykiri bir sekilde vb.. gelissin istiyorsan suandaki yonelisi ile bu zor olur sanirim..
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen pasam on 03.09.2002
domain sorgula kısmı ile yukarıdaki renkleri farklı ton yapmalısın karışmaktalar.
Butonlar çok büyük geldi gözüme yada font u battı cok emin değilim;
Kampanyalar kısmı sağda boşluk vermekte ortalarsan ıyı durur gıbı
ve son olarak username table ını kampanyalar table ı ıle aynı hızada bıtır bence dolduracaksan orayı bılemem ama ılk basta gozume bunlar geldi.
Gönderen cihangir on 03.09.2002
bence yeni bir tasarim yap. kötü oldugundan degiil, http://www.sehremini.com/pixellica/www adresinde de ayni sablonu kullanmissin. belki bu tasarimda kalip header kisminda birkac ufak degisiklik yapip tasarimi ortalamaya dene, bilemiyorum. yani birkac farkli sey dene...
Gönderen ZORBA on 03.09.2002
Cihangir, şu günlerde birşey oldu bana sürekli kendimi tekrarlar oldum bir türlü farklı şeyler çıkartamıyorum elimde 2 tane portal var ve ben kara kara düşünüyorum.
Sanırım tatile çıkamadım ondan böle oldu.
Gönderen Disobedient on 03.09.2002
Alıntı:
Gönderen: DeathPool
Cihangir, şu günlerde birşey oldu bana sürekli kendimi tekrarlar oldum bir türlü farklı şeyler çıkartamıyorum elimde 2 tane portal var ve ben kara kara düşünüyorum.
Sanırım tatile çıkamadım ondan böle oldu.

Falla Death seni çok iyi anlayabiliyorum.Çoğu insan bu duruma düşmüştür senin gibi.Bunun üstesinden gelmen için kendini aşan senin yapına ters düşen şeyler dene...belki o zaman daha etkileyici şeyleri yaratabilirsin
Gönderen Enokesk on 05.09.2002
abi bu dizayn güzel host sitesi için hoş bence
Comment

Etiketler

ihtiyacim , yardima , sanirim

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 11:19.