|
|
#111 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Anadolu Yakası 12:30 Karaköy İskelesinde buluşuyoruz, @AtiLLa ve ben 12:30 da Karaköy iskelesindeyiz diğer kişileri de bekleriz. @nerk oarada olacak inşallah, sanırım @yaNSIma da.
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ONERIM VAR
Topluluk olarak 60 kisiden bahsediyoruz.
Yarin 50 kisi bile olsak onemli bir rakam. Arkadaslar topluca yürümeyil. Malum istiklal caddesi, yanlis anlarlar sonrada Nezarette forum Toplantisina devam etmek zorunda kalırız. Zoque ismide ilginc, hic bir sekilde polis amacala aciklayamayiz. Bilmem ne orgutu falan dedikleri anda hapi yutarız. Celenk koyalım. Atanın karsısında... Ne olur ama Bir sanal dunya toplulugu ataya ilk defa celenk koydu. Ne reklam olur basında... bunları bosuna düsünmedim. Kafa patlattık burda. Sizde düsünün dostlar. Basınıda ayarlarız. celenge dikkat cekmezlerse, deriz 60 kisilik korsan var Taksimde, hepsi birden Canlı yayin araclariyla gelir. Arkadaslar iste ben buna MArka bilinirligini arttırma Stratejisi derim. Varmı bundan daha iyisi. Cola Turka hikaye, birinci sıraya otururuz valla. hani benden söylemesi...
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ne olurdu Pazar olsaydı? Çalışıyorum bugün. Katılan herkese iyi eğlenceler dilemekten başka yapacak birşeyim yok.
Peki Bilişimde bir toplantı daha düzenlesek nasıl olur? Not : Sadece bir fikir. Belki daha fazla katılım olur o zaman. Genelde herkes Bilişime geliyor. |
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
öptük de kaçtık efem
yanlız bakılırsa en erken kaçan ve bilgisayar başına geçen de siz oluosunuz ![]() eğlendim ben.. yeni insanlar tanıdım... bilişim dünyası üzerine sohbet(!) ettim... e güzeldi be.. içtim bi de eheheh ![]() (nikimi telaffuz edemeyenler utansın eaaloooo ;o) )
|
|
|
#117 (permalink) |
|
herkes kendi arasında sohbet ederek geçirdi toplantıyı.
kimse bir konuşmada yapmadı. günün anlam ve öneminden bihaber kaldık. gelen birçok arkadaşla tanışma imkanımda olmadı. benim yolcum vardı aksam olmadan kalkmak durumunda kaldım. güzel geçti diyebiliriz.
just read it! Mesaj maver tarafından 23.08.2003 (23:59) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Evet efenim eve henüz gelmiş biri olarak (bakınız saat 22:41); önce gelmeyenleri şiddetle kınıyorum
ardında ne güzel geçti demek istiyorum.Bir de fotolar çıksın bakalım çok güzel olacak inşallah.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim |