|
|
#151 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
hehehe ay ne komik çıkmışım ben öle keldaşımla yawhuuuu ![]() sıcaktan ve biradan kafam iyi olmaya başlamıştı yine şebeklik katsayım tavana vurmuş sanırım eheheh
|
|
|
#152 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() Mütemadiyen çekim esnasında 3. birası idi
|
||
|
|
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ya geneline baktığımızda çok kalabalık olmasakta gayet güzel geçti. Ancak bundan sonra bu işi daha ciddi planlayıp ozganize etsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Gerçekten buna ciddi bir katılım var ve bunu dahada fazlalaştırabiliriz. İnsanlar burdan birbirleni tanıyarak neler yaptığını öğreniyor birbirlerine nasıl destek olabileceklerini daha rahat anlıyorlar.
Bence seneye bu işi sponsorlar düzeyinde yapalım ve katılımı dahada arttıralım. Birde önemli bir nokta zirveye gelen arkadaşlar kendisini direk tanıtsınlar herkes. Ben yapmasamda bence böyle olması daha mantıklı. Sonuçta direk yüzlerden birbirini tanıyanlar çok fazla yok ancak yeni gelen herkesi tanımamaızda mümkün değil. Neyse seneye bence bu işi daha ciddi yapalım. Sakın kimse beni yanlış anlamasın ciddi olmadı değil. Sonuçta Zoque yurt dışından geleceği zamana denk getiriyor ve her sene bu zaman aralığıa biraz belli yani ortalama Ağustos ve Eylül zamanlarına denk geliyor. Bu zamana göre plan yapılıp daha güzel bir organizasyonla daha zevkli geçecektir. Bence böyle aslıdna bununla ilgili düşünceleri alacağımız ayrı bir konuda açmak lazım diye düşünüyorum.
|
|
|
#156 (permalink) |
|
http://01.ht-web.net/malina/zoque2003.jpg Ben bu fotoğrafa koptum :-) Herkes ilk defa kız görmüş yamyam gibi bakıyo :-)
|
|
|
|
|
|
|
#157 (permalink) | ||
|
Re: ben
Alıntı:
Alıntı:
![]() hıck...
|
|
|
|
#158 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ben
Alıntı:
Vallabende senin yalancınım.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden |