|
|
#161 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
mesajlara yetişemiyoruumm
laflarımı cımbızlayıp paste edip yorum yapıyorlar yaaa ne deseydim zaten avatarda resmim var, Aslında düşündüğümüz zaman bu lafının üstüne malinaya laf atar gibi birizlenmine kapıldım Vallabende senin yalancınım. anlamadııımm neyse boşverin yav ama marinaya laf atar gibi bir izlenime katıldım senin yalancınım? aman neyse boşver bir dahaki sefere yaka kartı gibi birseyler hazırlayıp öyle gelelim ya da avatarlara bir süreliğine fotolarımızı koyalım... |
|
|
|
|
|
#164 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: mesajlara yetişemiyoruumm
Alıntı:
Eğer yanlış anlamaolduysa kusra bakma. Neyse bu saçma muhabbetin üstüne biraz daha konuyu deşersek aslında zirve süperdi dermişimmmmmmmmmmmm ![]() Hadi bişey olursa mesaj attırın.
|
|
|
|
#165 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
zirveden 3 gün Doğum günü yapıcaktım. araki telefonlarını bulasın yok telefon melefon valla kafayı yedim. pasta yaptırdım şimdi yollucam gidicek kapıda geri çeviricekler diye 2 3 saat önceden gittik. ![]() Şu yerin telefonunu bilen varsa yazsın da bir dahaki sefer orda yaparsak arşivlerden millet alır telefonu.
|
|
|
|
#166 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
KISMI FOTOGRAF
isteriz
hepsini isteriz... ortam cok güzeldi. mekan secimi süperdi. Tavsan rolundeki aldatici Zoque gruplari gelenleri yaniltmak icin gorevlerini gayet iyi yaptilar dogrusu. giristi bir kac kez affalladim. Neyseki Pixage in sinyal veren saclari beni yanlis yone gitmemi engelledi, sagolasin. Malina, bana koca koca taslar atiyor, biraz haklilik payi var ama hem suclu hem güclü. Neyse Malina konusuruz yine... Ortam güzel, sanal dünyadan gercek dünyaya basan ayaklarimiz iliskilerimizde gelisen sıcaklik.... Ama kardes BURSA daki daha güzel di ![]() görüsmek üzere.
|
|
|
#168 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bir toplantı fotoğrafta benden
o anlarda bende toplantıdaydım da ![]()
|
|
|
#169 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Yaw gelemiyeceğimi bildirmiştim. Zira o tarihler arasında Rize'de cay topluyor olacaktım. Cayı, buluşmanın 1 hafta oncesinden bitirdim. geri kalan gunleri ise Rizemi dolaşarak gecirecektim. (6 senenin ardından hasret gidermem gerekiyordu)
Ama Şans eseri İST'e giden birilerini buldum, hemen arabaya atladım, ist'e dogru yol almaya başladım. Habersiz bir süpriz yaparım umutları beslerken tam toplantı gunu bir alacak verecek davasına butun gunumu bir magazada gecirdim. Hayatımın en sıkıcı dakikalarıydı.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop |