|
|
#181 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#184 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Geçen toplantıya hiç uyumadan ve gece boyu içerek katılmıştım. Oturduğum yerde tam sağ çaprazda kalıyordu. O halimle bile, malina'nın çantasını farketmiştim(ne gözlemlemişim be)
Dedim ya, tanımıyorum kendisini ama, kendisine geçen sefer gösterilen sevgiden sonra, kanım kaynadı.Ama hiç konuşmadım.Zaten, o toplantıda hiç kimseyle konuşmadım adam gibi. Neyse, kısmet 5. toplantıya
|
|
|
#185 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
fotoda en soldaki volkan sanırım ( volex ) yalnışım varsa düzeltino nasıl bakış olm öle
|
|
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Valla eline sağlık pixage
Resimler süper valla şimdi daha alaibldim. Diğer resimlerde Zoque'den bi gelsinde ondada güzel resimler var. Hadi Kolay Gelsin
|
|
|
#187 (permalink) |
|
zirve 4 fotoğrafları
Biraz geciktim kusura bakmayın
Makinasını kullanmam için bana verdiğinden dolayı zoque'ye tekrar teşekkür ediyorum. Gerçi makinanın hakkını veremedik ama idare ediverin işte ![]() http://www.sahife.com/zoque/zirve4foto Mesaj ilhamiyucel tarafından 01.09.2003 (01:59) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#188 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Valla resimleri tek tek aldım. Acaip kızdım kendimi bir tek karenin köşesinde bile göremedim
Bunu nasıl hazmederim bennnnnn.Yansıma sana çok kızdım üzdün beni. Resimler bu arada güzel ama birde renklileri koysan süper olur.
|
|
|
#190 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
, baksana fotoğrafları renkli çekmeyi bile becerememiş hepsi yanmış simsiyah çıkmışlar
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu |