|
|
#11 (permalink) |
|
1. ROMANSMAC 2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun )
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy ben izmir'den geliyorum mesela
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. )geçen senekini kaçırmıştım bu senekini kaçırırmıyım bea.. geliyorum.. bu arada geçen sefer gelmeyi çok isteyip kaytarmıştım ya. işte o sene anadolu yakasında bi ön toplantı yapılmıştı. Oradan taksime gidilmişti. Bu sene de yapılacak mı öyle bir şey. veya yapalım mı? bu arada iki şey daha sormak istiyorum. bir geçen sene eylül-ekim gibi yapılmamışmıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Neden böyle erken yapıldı bu sene. iki Bu zirvenin reklam bannerindeki kişi kim?
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Afişe çok güldüm yaaa. ısırmaz di mii
![]() 1. ROMANSMAC 2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) Bu sene toplantıda büyük bir ihtimalle fotoğraf çekemicem. oky geçen sene getiren olmuştu. getiririm diyipte getirmeyende olmuştu (ben) |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
sadece gelecek kisi sayisini belirtmen önemli.
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun |