Zoque.Forum
»
4. geleneksel Forum & Bildirgec Toplantısı - ISTANBUL
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir yine arkabahçenin arkasına mı tıkılıcaz ![]() |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: LND
|
@berk kadro bir çıksın anadolu yakası ekibini toplarız
Geçen sefer bir @yansıma ile buluşabilmiştik bu sefer daha düzenli bir organizasyona ihtiyaç var ![]()
|
|
|
#23 (permalink) |
|
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir 14. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir 14. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) 15. DeathPool Oradayım...
|
|
|
#26 (permalink) |
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir 14. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) 15. DeathPool 16. st.NonStop (unutmazsam başım çoook kalabalıkda)
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir 14. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) 15. DeathPool 16. st.NonStop (unutmazsam başım çoook kalabalıkda) 17. emiremiroglu (Ankara'dan geleceğim, otobüsüm kaza yapmaz ise...)
|
|
|
#29 (permalink) |
|
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir 14. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) 15. DeathPool 16. st.NonStop (unutmazsam başım çoook kalabalıkda) 17. emiremiroglu (Ankara'dan geleceğim, otobüsüm kaza yapmaz ise...) 18. absconder (bu sefer kesin demiyorum, yoksa gelemiyorum )
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
) Onun dışında organzasyon konusunda haklısın ama hatırlıyorum geçen sene de anadolu yakasında gelirim diyen pek bi kişi çıkmamaıştı. ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu |