|
|
#42 (permalink) |
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir 14. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) 15. DeathPool 16. st.NonStop (unutmazsam başım çoook kalabalıkda) 17. emiremiroglu (Ankara'dan geleceğim, otobüsüm kaza yapmaz ise...) 18. absconder (bu sefer kesin demiyorum, yoksa gelemiyorum ) 19. atiLLa | geLecek! 20. shogun 21. mask 22. aziL 23. zetina 24. torbesh 25. stalker 26. ercanz 27 freeSH [Çok isterim, gelemezsem üzülürüm.] 28. hayalet 29. TR {absconder' a katılıyorum } 30. maver
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
@hayalet
hıyar demeyin...hıyar dimeyin bana..!!! nnngghh... ![]() (mantı eylül başı olacak.. ama isterseniz o güne özel bi servis ayarlatabilirim)
|
|
|
#45 (permalink) |
|
1. ROMANSMAC
2. Firan Zal'Honan (kaçmaz) 3. Soul 4. malina 5. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 6. Bülent İnce 7. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 8. Tragedy 9. cemshid 10.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 11. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 12. Hades 13. hizir 14. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) 15. DeathPool 16. st.NonStop (unutmazsam başım çoook kalabalıkda) 17. emiremiroglu (Ankara'dan geleceğim, otobüsüm kaza yapmaz ise...) 18. absconder (bu sefer kesin demiyorum, yoksa gelemiyorum ) 19. atiLLa | geLecek! 20. shogun 21. mask 22. aziL 23. zetina 24. torbesh 25. stalker 26. ercanz 27 freeSH [Çok isterim, gelemezsem üzülürüm.] 28. hayalet 29. TR {absconder' a katılıyorum } 30. maver 31,32,33. cengiz + 2 34. gökhan 35,36. zoque + 1
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
|
gelecek haftasonu eskişehire gitmek zorunda kalacağımı öğrendim... bu süper çok büssürü istediğim toplantıya ancak rüyamda katılabileceğim
![]() fırk... :'(
|
|
|
#47 (permalink) |
|
|
bu durumda :
1. ROMANSMAC 2. Soul 3. malina 4. Volkan (Duman Ayvalık konseri olmaz ise KESİN!) 5. Bülent İnce 6. pixage (gelemezsem pix'im kopsun ) 7. Tragedy 8. cemshid 9.bérk (gelmezsem é'min üstü çıksın. ) 10. yaNSIma (bir aksilik olmazsa kesin) 11. Hades 12. hizir 13. designstrategy (acil bişey çıkmazsa) 14. DeathPool 15. st.NonStop (unutmazsam başım çoook kalabalıkda) 16. emiremiroglu (Ankara'dan geleceğim, otobüsüm kaza yapmaz ise...) 17. absconder (bu sefer kesin demiyorum, yoksa gelemiyorum ) 18. atiLLa | geLecek! 19. shogun 20. mask 21. aziL 22. zetina 23. torbesh 24. stalker 25. ercanz 26 freeSH [Çok isterim, gelemezsem üzülürüm.] 27. hayalet 28. TR {absconder' a katılıyorum } 29. maver 30,31,32. cengiz + 2 33. gökhan 34,35. zoque + 1 fırk bi daha :'(
|
|
|
#49 (permalink) |
|
|
isteniyorsa mantı, o gün için konuşabilirim dernekle...
normalde yapılmayan bişey, şahsi yetkimi (!... pöhh.o neyse) araya sokucam birazcık ![]() isteyenler el kaldırsın bakim ![]() (hatta mantı isteyenler listeye parantez içinde (+mantı) yazsınlar bence)
|
|
|
#50 (permalink) |
|
@Firan Zal'Honan ; Bence Eskişehir'den sakın dönme , dönecek olursan da döndüğünü belli etme... Çok kötü şeyler olabilir.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi so |