|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
lisede okuyan..
okulda notlardan cok devamsızlıktan dolayı sorun yasayan kısa surelerde okul degistirme hobisine sahip (su ana kadar yedi) subay ya da hakim cocugu olmayan internetle alakası internetten bagımsız olan şevval sam tekin o diziyi yaparken ask nedir bilmeyen dizinin tekrarını bir yıl boyunca okuldan donup izleyen sevval sam tekini elbette asık olcak kadar begenen tv seyreden oyun anlamında kullanılan hiç bir seyi beceremeyen ya da sevmeyen geniş bir muzik yelpazesine sahip olan /bkz..muharrem ertas&pink floyd) edebiyatı ve şiiri seven.. zoque ye yeni uye
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
- üniversitenin bilgisayarla pek alakasız bölümünden mezun ancak webmaster'lik yapan,
- quake ve star craft delisi ( her ikisini de 1 gün içerisinde bitirmeye muvaffak olmuş), - şevval sam tekin ve arzum onan [=mehmet abi duymasın ] hayranı,- metalica, joe satriani, apocalyptica, emilia dinleyen, - televizyon izlemeyen [evimde dahi televizyon yok] - aşk konusunda ununu elemiş eleğini asmış vaziyette olan, - askerlik için gün sayan, - şiir ve edebiyatla haşir-neşir, [=okuyucu ve dinleyici olarak, amatör bazda yazarak] - fosur fosur sigara içen,
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
valla ben de tarife uymuyorum,
ama girdik bi kere (daha dogrusu baski yoluyla kaydolmustum, hatta sen den de önce ZOQUEEE )tip önemli degil, maksat güzel bi ortam... zoque.com evimize günes gibi doguyorsa, icimizdeki yalnizligi karda ayaklarimizin altinda ezilip eriyen kar taneleri gibi yok edebiliyorsa ne mutlu ona.... DAHA FAZLA SACMALAMADAN.... slmzzzz
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
-kitap okuma delisi olan,
-frp,rpg,fsp felan nedir hiç bilmeyen,sadece championship manager oynamışlığı olan, -üniverisite denen kıl ortamda iktisat öğrenmeye çalışan, -sevgilisinden ayrılıp depresyonda olan, -cranberries delisi,hayranı,müptelası olan bir fakir...
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
-Uluslar arası ilişkiler okuyan 4. sınıfa gelip daha nice yıllara diyen
-Bi şekilde orasına burasına webi bulaştıran, animasyon manyağı (3d, hentai) -Lisedeyken ne yaptığını pek hatırlamayan -televizyonla pek işi olmayan -gitar çalan, alternatife kaymış rock satıcısı -(Şevval Sam Tekin sarı fırtınanın hatunuydu galiba, allah sahibine bağışlasın) -oyunlar güzeldir, oynanır diyen -başka neydi ya unuttum neyse... |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
lise1 öğrencisi
web tasarıma , grafik olaylarına aşık her tür müzik dinleyen strateji oyunlarını seven Ataride Street fighter , The King of Fighters ve benzeri atraksiyon oyunları oynayan Dersleri çok kötü olup bu sene sınıfta kalıcağını önceden bilen vs . lerle devam eden bir yaşama sahip olan ...
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
TeufeL
Eskilerde: ateriden çıkmayan, snow bros hayranı, heavy metal düşkünü Şimdilerde: gelecekte mesleğe çevirme ümidi ile webmaster, max payne ve gta 2 hayranı, (hala) heavy metal düşkünü, aşırı derecede sigara tüketen, her türlü sebze ve meyveden nefret eden, bilgisayardan kopamadığı için ancak haftada bir banyo yapabilen, tv'den nefret eden, bir türlü saçlarını beğenemeyen, kızlarla pek samimi olamayan, sıkıntılı, vampir hayatı yaşayan (18:20/25 : uyan | 09:45/50 uyu) bir insan.. Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Lise talebesi
Dersleri tabiki kötü web tasarıma kuzeninin sayesinde başlayan Sonra kendi kendine ilerleten Fenerbahçe delisiyim (bi arkadaş daha öleymiş) maçlara devamlı gitmeye çalışan televizyon seyretmeyen haftasonları baya bi gezen kitap okumayan buna karşılık gazete çok okuyan okuya okuya değil boza boza öğrenen (10 kerede anca )oyun oynamayı seven ama irenç oynayan bir insanım
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!